tobindax Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν μαζευόμαστε. Λέω εγώ σιγα σιγα και από βδομάδα να δώσουμε μια συνάντηση να πάμε ελ.βενιζελος για φασαρίες; Άντε γιατί πολύ λασκα τους έχουμε αφήσει. Θέλω τα δέματα μου ρε παιδι μου πιααααα. Να γίνει. Δυστυχώς δε μπορώ να έρθω γιατί είμαι εκτός Αττικής αλλά θα ερχόμουν έστω για να φαίνεται μεγαλύτερο το Τσούρμο. Εγώ δηλώνω τυχερός έχοντας λάβει κάποιες παραγγελίες με αυτά που ακούω γενικά άλλα τα πράγματα που χρειάζομαι καθυστερούν. Εμένα έπαιξε φάση που ένα κινεζικό πακέτο ήρθε σε ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (το πολύ) και μάλιστα πριν ένα μήνα μόνο. Αλλά τα υπόλοιπα έχουν κολλήσει εντελώς. Μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα. ΥΓ. Τους έχω ικανούς να μην έχουν ΚΑΝ κάποιο σύστημα ταξινόμησης. π.χ. ολόκληρο φορτίο πακέτων να πηγαίνει 2 μήνες πίσω μόνο και μόνο επειδή "ξεχάσαμε αυτή τη γωνία της αποθήκης". Το λέω αυτό γιατί δεν εξηγείται αλλιώς κάποια πακέτα να έρχονται γρήγορα και κάποια γελοιωδώς αργά με ίδια ακριβώς "τεχνολογία" αποστολής. 1
kasp123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 σκεφτείτε κιόλας ότι πλησιάζουν και οι γιορτές οπότε ετοιμαστείτε έχουμε μια βδομάδα περιθώριο ακόμα από banggood πιστεύω που μπορούμε να έρχονται γρήγορα 1
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 σκεφτείτε κιόλας ότι πλησιάζουν και οι γιορτές οπότε ετοιμαστείτε έχουμε μια βδομάδα περιθώριο ακόμα από banggood πιστεύω που μπορούμε να έρχονται γρήγορα Χαχαχ ειναι σαν λες π....@ με το νεο ετος θα λαβετε το δεμα αυτο με τι γιορτες το ειχα ξεχασει τελειως μα τελειως
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως αναμονή τέλος Έριξα πολλα dispute αρκετή υπομονή έκανα. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο απλές αγορές από κινα τέλος. Μόνο με priority και αυτό μετά από πολύ σκέψη για το αντικείμενο που θα αγοράσω.
TheAccountant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ΥΓ. Τους έχω ικανούς να μην έχουν ΚΑΝ κάποιο σύστημα ταξινόμησης. Στο λέω εγώ για να μην εχεις ακομα απορία. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Δεν εχουν κανενα συστημα ταξινομησης και εχω τρακινγκς που δειχνουν ακριβως αυτο που λεω.
korobas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη καθυστέρηση εμπίπτει στις περιπτώσεις που θα αναφέρω. Σίγουρα όμως αφορά όλους όσους κάνουν αγορές απο το εξωτερικό. Προσωπικά έχω κάνει πάρα πολλές αγορές απο χώρες εκτός ΕΕ (κυρίως Κίνα). Τελευταία παρατηρήθηκε το εξής φαινόμενο. Τα πακέτα αργούν πολύ, λόγο καθυστέρησης τους στο τελωνείο. Να σας αναφέρω μερικές συγκεκριμένες περιπτώσεις που μου έτυχαν. Παραγγελία αξίας 200ε δηλωμένη ως gift απο τον αποστολέα (aliexpress shop). Περιεχόμενο κάτι σβουράκια οδοντιατρικής χρήσης. Η παραγγελία άργησε να έρθει και ήρθε με επιβάρυνση 3ε έξοδα εκτελωνισμού. Προφανώς δεν κοστολογήθηκαν σωστά απο τον υπάλληλο. Παραγγελία αξίας 30ε δηλωμένη ως δείγμα απο τον αποστολέα (dx.com). Περιεχόμενο μια ip cam και ένα τζαμάκι προστασίας για την οθόνη του κινητού. Η παραγγελία άργησε (περίπου 1,5 μήνα, με ΜΟ τις 3 εβδομάδες για το συγκεκριμένο κατάστημα). Ήρθε σε δυο δέματα με το πρώτο που είχε την κάμερα επιβαρυμένο με 22ε έξοδα (ΦΠΑ, Τέλος εκτελωνισμού). Η κοστολόγηση της κάμερας που έγινε απο το τελωνείο πάντως ήταν ακριβής. http://prntscr.com/hgfs4q Το δεύτερο πακέτο με το τζαμάκι ήρθε καθυστερημένα αλλά χωρίς επιβάρυνση. Πακέτο απο συγγενικό πρόσωπο που κατοικεί στην Αμερική με πράγματα αξίας περίπου 100$ (είχε δηλωθεί στο πακέτο το ποσό) ήρθε μετά απο 1.5 μήνα με επιβάρυνση 50ε. Κοστολογήθηκε απο τα τσακάλια μας για 140ε και μπήκε επιβάρυνση ΦΠΑ και κόστος εκτελωνισμού (το οποίο είναι το λιγότερο 15ε για τα ΕΛΤΑ). Δεύτερο πακέτο απο τον ίδιο αποστολέα (επαναλαμβάνω όχι κατάστημα) με λιγότερα πράγματα και με δηλωμένο κόστος τα 20ε ήρθε με επιβάρυνση 70ε (φυσικά αρνήθηκα παραλαβή και το έστειλα πίσω). Σε γενικές γραμμές με ενημέρωσαν στα ΕΛΤΑ οτι άλλαξε το σύστημα εκτελωνισμού με σκοπό να καταπολεμήσουν τις εισαγωγές ηλεκτρονικών ειδών απο το εξωτερικό (κινητά κλπ). Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για την κοστολόγηση. Χρεώνουν κατα το δοκούν. Προσοχή στις αγορές σας λοιπόν. Προτιμήστε καταστήματα που έχουν Ευρωπαϊκή αποθήκη/υποκατάστημα προς αποφυγή ανόητων χρεώσεων. Όσο για τον χρόνο παράδοσης είναι επίσης πολύ μικρότερος. Πρόσφατη παραγγελία απο ebay (πωλητής απο ΕΕ) ήρθε μέσα σε μια εβδομάδα καθώς δεν σταμάτησε καθόλου στο τελωνείο. Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποια υπηρεσία επαναποστολής πακέτων σε χώρα της ΕΕ με χαμηλούς δασμούς;
EESEISOIAPWPANWPROSEXETE_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Ο χειρότερος μεταφορέας , τολμώ να πώ με κατάφωρη παραπλάνηση πελατών είναι η εταιρεία AliExpress, και σε συνδυασμό με τους μεσάζοντες Zipy! στην Ελλάδα δημιουργούν το ντουέτο της συμφοράς. Επί 2 μήνες (Τον 1ο δεν είχαν κάνει την παραμικρή ενέργεια ), στο τέλος εκδόθηκε και tracking και ο πωλητής υποσχόταν σε 15-20 ημέρες δέμα και δεν υπήρχε τελικά ούτε tracking που να αναγνωρίζουν τα ΕΛΤΑ.Στο τέλος αντί για REFUND κέρδισα πίστωση...Αποφύγετε τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα