feodor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα,Αγορασα ενα domain name και hosting απο την top.host. Ενημέρωσα τους nameservers, εγκατεστησα και το wordpress μεσα απο το plesk login σχετικα ευκολα και γρηγορα.Ολα καλα μέχρι εδω...Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειναι ασφαλης ουτε η σελιδα μου, ουτε to menu της wordpress οταν κανω login (wp-admin) Επειδη δεν ξερω αν γινομαι απόλυτα κατανοητός, δείτε λίγο τις συνημενες εικόνες Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια Edit: Με ενδιαφερει δηλαδη να τ αλλαξω, απο Not Secure, σε Secure
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν πρεπει να προσθεσεις και ενα πιστοποιητικό plugin παράδειγμα Site: wordpress HTTPS (SSL) εαν δε σου δίνει η top.host
feodor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση Βλεπω εχει και οδηγίες το λινκ που παρεθεσες Θα προσπαθησω να βγαλω ακρη
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Διαβασε αυτη τη Site: σελίδα θα σε βοηθησει τι να κανεις και γιατι Εχει η top.dost πεδιο ssl και σου δίνει προσφορες για το πιστοποητικο να παρεις λογικα θα εχει και οδηγιες δεν εχω προσβαση μετα θα πρεπει να το προσθεσεις στο control panel του wordpress που εχεις φτιαξει settings -->wordpress adress (URL) https://writerbythesea.gr site adress (URL) https://writerbythesea.gr να κάνει ανακατεύθυνση.. και μετά θα πρέπει να πας στο file manager από τη top.dost και να προσθέσεις τα κατάλληλα και να τα αποθηκεύσεις στο αρχείο .htacess που μάλλον είναι κρυφό, θα έχει επιλογή να το δεις Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
feodor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Φιλε μου, και παλι ευχαριστω για τον χρονο σου... Μολις βρω χρονο θα τα μελετησω ολ αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα