Lum1nous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπεραα , Ψαχνω για ακουστικα (ψειρες που λεμε και στο χωριο μου ) με budget εως 25€ . Απαραιτητο να εχουν μικροφωνο , μιας και τα θελω για κινητο . Ξερω οτι σε τετοια ακουστικα , και σε τετοιο budget δεν βρισκεις κατι πολυ αξιολογο απο αποψης ηχου , αλλα απο το να παω να παρω ενα ζευγαρι στην τυχη ειπα να ρωτησω , μηπως εχει κανεις κατι υπ οψιν . Αν μπορειτε να προτεινετε κατι απο καποιο πολυκαταστημα (public,κωτσοβολος) ακομη καλυτερα . Ευχαριστω εκ των πρωτερων
7nisiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Xiaomi Pistons Pro HD θα προτείνω. https://www.head-fi.org/threads/xiaomi-in-ear-headphones-pro-hd-2-1-hybrid.825485/
iCyd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Eγω εχω χρονια τα συγκεκριμενα. Roccat Syvahttps://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html?keyphrase=roccat+syvaΕιμαι πολυ ευχαριστημενος και η αληθεια ειναι οτι τα εχω κακομεταχειριστει αρκετα και μολις πριν λιγες μερες χαλασε το ενα ακουστικο.Για τα χρονια που τα εχω και τη χρηση που τα εκανα , ημουν κατι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Dr.Tesla Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις την αποστολή Site: XiaomiHybrid Priority Direct Mail και δεν έχεις θέμα με τελωνείο. Θες όμως 3 βδομαδες για να έρθουν λογικά. Σαν ποιότητα είναι πολύ καλά για τα χρηματά τους ( μπορούν να συγκριθούν με ψείρες των 50-70ευρώ ποιοτικά ) . Προταση μου είναι να πάρεις ένα ζευγάρι με 5 ευρώ και να παραγγείλεις αυτά .
Lum1nous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καταρχας σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις . Η αληθεια ειναι οτι αν και τα ακουστικα που προτεινατε φαινονται πολυ καλα , η ολη φαση με XIAOMI/Κινα κλπ δεν με πολυψηνει Αντιθετα τα roccat μου αρεσαν παρα πολυ .Μια ερωτηση λοιπον : οσο τα χρησιμοποιουσες το μικροφωνο ηταν οκ ? Εννοω αν τα χρησιμοποιουσες σε κλησεις , ηταν ενταξει ? Edit : Επισης δεν εχουν κουμπια για ελεγχο volume , ετσι δν ειναι ? Αν και δν ειναι μεγαλο θεμα αυτο
7nisiotis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Αν τα πάρεις από banggood με priority direct δεν έχεις κανενός είδους φόβο τελωνείου. ( xiaomi )
iCyd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καταρχας σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις απαντησεις . Η αληθεια ειναι οτι αν και τα ακουστικα που προτεινατε φαινονται πολυ καλα , η ολη φαση με XIAOMI/Κινα κλπ δεν με πολυψηνει Αντιθετα τα roccat μου αρεσαν παρα πολυ .Μια ερωτηση λοιπον : οσο τα χρησιμοποιουσες το μικροφωνο ηταν οκ ? Εννοω αν τα χρησιμοποιουσες σε κλησεις , ηταν ενταξει ? Edit : Επισης δεν εχουν κουμπια για ελεγχο volume , ετσι δν ειναι ? Αν και δν ειναι μεγαλο θεμα αυτο Τα ειχα σαν βασικα hands free για το κινητο μου και για μερικα παιχνιδια στον υπολογιστη. Ποτε δεν ακουσα παραπανω στις κλησεις μου για τον ηχο της φωνης μου κλπ. Οσο για τα volume buttons , δυστυχως δεν εχουν .
Lum1nous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τελικα τα πηρα τα syva . Ολα ωραια απο αποψη ηχου , το κακο ειναι οτι δεν ταιριαζουν με την καμμια ( ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ) στα αυτια μου . Μαλλον θα καταφυγω στο παλιο καλο κολπο που περνας το καλωδιο γυρω απο το αυτι , ωστε να στεκονται καλυτερα Μου φαινεται περιεργο παντως γιατι σε ολα τα review λεγανε οτι εφαρμοζουν πολυ καλα . Μαλλον εχω κακια αρχιτεκτονικη αυτιου φαινεται
Romanzo Criminale Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ΄Επρεπε να πάρεις τα ΧΙΑΟΜΙ όσο και να μη σε έψηναν.. το πήρα και είναι αστέρια σε σχέση με άλλα της ίδιας κατηγορίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Boarseman-CX98-In-Ear-Earphone-3-5MM-Hifi-Earphone-Dynamic-Earbuds-Earphone-For-xiaomi-mi5/32796199288.html https://audiobudget.com/product/boarseman/CX98 Πολύ καλά ακουστικά για τα χρήματά τους.
iCyd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα τα πηρα τα syva . Ολα ωραια απο αποψη ηχου , το κακο ειναι οτι δεν ταιριαζουν με την καμμια ( ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ) στα αυτια μου . Μαλλον θα καταφυγω στο παλιο καλο κολπο που περνας το καλωδιο γυρω απο το αυτι , ωστε να στεκονται καλυτερα Μου φαινεται περιεργο παντως γιατι σε ολα τα review λεγανε οτι εφαρμοζουν πολυ καλα . Μαλλον εχω κακια αρχιτεκτονικη αυτιου φαινεται Mε γεια σου λοιπον. Περιεργο παντως που δεν εφαρμοζουν στο αυτι σου , δοκιμασε μηπως να αλλαξεις τις σιλικονες και να βαλεις μεγαλυτερες.
Aggeluska Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 εγω εχω τα marley http://www.websupplies.gr/handsfree-marley-smile-jamaica-signature-black-in-ear-em-je041-sb τα οποία είχα αγορασει πριν 3 χρονια ισως παραπανω απο media markt. Πλεον ειναι πολυ mainstream θα τα βρεις σχεδον σε ολα τα μεγαλα καταστηματα. κομα τα εχω και δουλευουν ρολοι. Πολυ ποιοτικος ηχος για 20 ευρω ακουστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα