verjiel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας φίλοι μου. Το όνομα μου είναι Γιάννης και είμαι φοιτητής.Εχω σχετικά ελεύθερο χρόνο,γι αυτό και σκέφτομαι εδώ και καιρό εφ΄οσον μ αρέσουν τα παιχνίδια/τεχνολογία να ασχολειθώ με το Youtube/Τwitch.Ξεκίνησα απο το 0 χωρίς καμία βοήθεια και προσπάθησα να ανεβάσω κάποια βίντεο, Resident Evil Review/Gameplay και το Inside Walkthrough.Ο εξοπλισμός μου δέν είναι πολύ καλός αλλα σε βάθος χρόνου σκέφτομαι να τον βελτιώσω.Αν μ ρωτάτε γιατι το κάνω αυτό, θα σας πώ γιατί μ αρέσει να μιλάω και να γνωρίζω ανθρώπους ,να παίζω βίντεο games και γενικά να ξοδεύω λίγη ώρα στον υπολογιστή με edit κτλπα.Το κανάλι μου, θα έχει παιχνίδια και vlogs γι αρχή. Αν έχετε χρόνο δείτε κάποια βίντεο απο το κανάλι μου ,κυρίως τα τελευταία αυτα που ανέφερα πιο πάνω και πείτε μου γνώμες.Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική γιατι μόνο έτσι θα βελτιωθώ και θα εξελιχθώ.Ωστόσο θα μ άρεσε να μου πείτε ΤΙ σας άρεσε και αν βλέπετε οτι υπάρχουν θετικά στοιχεία για να συνεχίσω όλο αυτό. Channel about: Gaming | Cinema | Entertainment | Sports | https://www.youtube.com/c/verjiel Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ,να είστε καλά!!!
verjiel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Φτιάξε τον τίτλο ή θα σβήσει. Ετοιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα