Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θέλω να πάρω ένα nas μόνο synology,για την αξιοπιστία και την υποστήριξη τους,γιατί είχα πολύ κακή εμπειρία από ένα Mediashare της verbatim στο θέμα αυτό.Επειδή βλέπω πάρα πολλά μοντέλα και δεν γνωρίζω πολλά θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200€.Θέσεις για δίσκους 2 αν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα.Η χρήση που κάνω αποθήκευση σειρών ταινιών φωτογραφιών και βίντεο.Αναπαραγωγή μέσω δικτύου με 2 wd live και ένα android tv box.Επίσης υποδοχή 2 θυρών usb για σύνδεση 2 wd book.Απλή χρήση.Κάποιος φίλος μου είπε για το ds 216j που έχει γενικώς καλές κριτικές και είναι μέσα στα χρήματα που διαθέτω.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση και μόνο για synology?Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αγορά μόνο από Ελλάδα; Θα μπορούσες να δεις πάντως και σε qnap, έχουν πολύ καλές κριτικές. Για synology από Ελλάδα από το πιο αργό στο πιο γρήγορο ds216se, ds216j, ds218j... Όχι με τρελές διαφορές μεταξύ τους όμως ειδικά τα δύο τελευταία...

Δημοσ.

Όχι δεν έχω πρόβλημα αν δεν είναι γερμανικά που δεν τα καταλαβαίνω να πάρω από εξωτερικό.Εντάξει δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος αλλά αν αξίζει και είναι σε καλή τιμή θα το καταφέρω.Το ξέρω ότι και τα qnap είναι καλά,αλλά έχω κολλήσει με την εμφάνιση το όνομα και την υποστήριξη των synology.

Άρα καλά μου είπαν για το ds216j ότι είναι καλό.Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω πρόβλημα αν δεν είναι γερμανικά που δεν τα καταλαβαίνω να πάρω από εξωτερικό.Εντάξει δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος αλλά αν αξίζει και είναι σε καλή τιμή θα το καταφέρω.Το ξέρω ότι και τα qnap είναι καλά,αλλά έχω κολλήσει με την εμφάνιση το όνομα και την υποστήριξη των synology.

Άρα καλά μου είπαν για το ds216j ότι είναι καλό.Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου.

Στο budget σου ταιριάζει και το 218J που είναι λίγο πιο δυνατό και κυρίως πιό καινούριο. Δες το και αυτό.

Δημοσ.

Θα το δω.Ευχαριστώ πολύ.Ένας φίλος μου είπε το ds218 play.Ακριβότερο από τα 200€ που έχω βάλει,άλλα λέει καλύτερο.

Δημοσ.

Αν δεν σου χρειάζεται transcoding δεν θα χρησιμοποιήσεις την έξτρα ισχύ που έχει λόγω επεξεργαστή και ram... Οπότε μένεις σε 216j ή 218j αν δεν θες τέτοια χρήση... Με το 216j σχεδόν τσιμπάς και ένα δίσκο 1tb μέσα στο 200αρι... Άντε με 15 ευρώ ακόμη...

Δημοσ.

Σωστός.Ναι γιατί είναι και οι δίσκοι που θέλει μέσα.2 πληροφορίες ακόμη.Τι σκληρό βάζουμε μέσα wd red?Τι είναι το transcoding?Που χρησιμοποιείται?Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...