Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή μου έφαγε ο σκύλος το πορτοφόλι (ναι, δεν κάνω πλάκα :P), ψάχνω κατάστημα που να έχει μεγάλη ποικιλία για να πάρω καινούριο. Γνωρίζετε κάποιο σε Αθήνα; Και Θεσσαλονίκη μας κάνει γιατί ανεβαίνω σε 3 μέρες

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για καλα πορτοφολια πας στην Αμερικανικη αγορα στην Θεσσαλονικη αλλα μεν λιγο τσιμπημενες οι τιμες. Λιγο πιο δυτικα ειναι και το "Τσαιναταουν" που εκει βρισκεις πραμα απειρο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή μου έφαγε ο σκύλος το πορτοφόλι (ναι, δεν κάνω πλάκα

.

Τυχερός είσαι

Εμενα μου το έφαγε πριν χρόνια η γυναίκα μου

Και όποτε διαμαρτύρομαι, γαβγίζει

• Like 10
Δημοσ.

Εαν εισαι αθηνα  τραβα πισω απο το παλιο δημαρχειο της αθηνας ( οδο αθηνας ) , εκει ειναι που ψωνιζουν ολα τα μαγαζια με πορτοφολια .

Θα βρεις πολλα μαγαζια και ποικιλια

Δημοσ.

εγω εχω παρει 2 απο εδω , πολυ καλος

Addiction - Δερμάτινα Είδη

Αγίας Φωτεινής 44, Νέα Ιωνία

Τύπε αν εννοεις έναν σε παράλληλο δρομο κατω απο Ηρακλείου και κοντα σε ΗΣΑΠ , ειναι πολυ μερακλής οντως όπως και πολυ φαρμακειος

Ακόμα να το δει ο storm αυτό; :)

Γιατί, πορτοφολας είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Τύπε αν εννοεις έναν σε παράλληλο δρομο κατω απο Ηρακλείου και κοντα σε ΗΣΑΠ , ειναι πολυ μερακλής οντως όπως και πολυ φαρμακειος

Ναι λογικα τον ιδιο λεμε. Εγω ειχα δωσει 30-35 που τα θεωρω νορμαλ για δερματινο πορτοφολι.

Και δερματινη ζωνη πηρα προσφατα στα 35 νομιζω. 

Δημοσ.

Γιατί, πορτοφολας είναι;

:P Είναι σχετικός με το αντικείμενο νομίζω!

Δημοσ.

Ναι λογικα τον ιδιο λεμε. Εγω ειχα δωσει 30-35 που τα θεωρω νορμαλ για δερματινο πορτοφολι.

Και δερματινη ζωνη πηρα προσφατα στα 35 νομιζω.

Κοίταξε δεν υπάρχει ανιστοιχο μαγαζί εκεί κοντά οποτε δεν είναι ότι είναι απατεώνας απλώς σε ένα άλλο μέρος με 10 τέτοια μαγαζιά στην σειρά, αν σε δει να ρωτάς τιμή και να καμεις μεταβολή, κάτι θα κόψει

Εγω επηγα δεύτερη φορά για μια ψιλοδουλεια και δεν μου πήρε λεφτα, επί παχεων αγελάδων εποχές. Εγω τα εκτιμάω αυτα. Επίσης είναι πορωμενος με τα δερμάτινα και αυτό βγαίνει προς τα έξω (λολ)

Τα προσθέτω αυτα για να μην καμω αθελα μου δυσφήμιση

Δημοσ.

Ακόμα να το δει ο storm αυτό; :)

Γιατί, πορτοφολας είναι;

Toυναντίον, έχει δηλώσει εν ευθέτω χρόνω ότι είναι εναντίον..! Παραθέτω δήλωσή του

έτσι όπως την ενθυμούμαι: Με βλέπουν που τους βλέπω να προσπαθούν να κλέψουν πορτοφόλια (μιλάμε για ΗΣΑΠ)

και αυτοί ακάθεκτοι συνεχίζουν! :shock: 

• Like 3
Δημοσ.

Παντως εγω να πω την αληθεια εχω βολευτει εδω και χρονια με πορττοφολια απο την κινα .

Μεσω aliexpress , αμα ψαξεις βρισκεις πολυ καλα κομματια .

Συνηθως παιρνω απο 2 απο καθε μοντελο που μου αρεσει ( φτηνα ειναι ουτως ή αλλως ) και αλλαζω πορτοφολι καθε 10-12 μηνες .

Τσεκαρεις ποσα κομματια εχουν πουληθει και τις αξιολογησεις απο τους αγοραστες

Μεσος ορος 10€ το χρονο ! ! ! !

Επισης ξεπετας υποχρεωσεις για δωρακια ! ! !

Αρκετα καλα νομιζω !

Αγαπημενες ρατσες : PIDENGBAO , JINBAOLAI ,

** δες και τα RFID block που παιζουν και μπλοκαρουν την χρεωση της ανεπαφης καρτας που εχεις στο πορτοφολι ! ! !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...