kalaxan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα.Είχα παραγγείλει μια καρτα γραφικών από amazon.fr. Μου είχαν γράψει οτι θα παραδοθεί 5-13 Δεκεβρη.Την Κυριακή το βράδυ πήγαν να τραβήξουν χρήμματα και η τράπεζα δεν τους άφησε γιατί είχα κάνει πολλές αγορές απο το εξωτερικό.Χθες ομως είδα στο λογαριασμό οτι τράβηξαν τα χρήμματα. Δε μου γράψαν όμως ημερομηνία παραδοσης.Πως μπορώ να τους στείλω mail? Ψάχνω με google translate αλα δε βγάζω άκρη.
kalaxan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αφού σου λέει 5-13 Δεκέμβρη. Ελεγε 5-13 Δεκεμβρη πριν δοκιμασει να τραβηξει λεφτα την πρωτη φορά. Δοκιμασε και μου εστειλε μηνυμα οτι δεν μπορει να τα τραβηξει.(ειχε θεμα η τραπεζα) Ωστοσο χθες μου τα τραβηξε αλλα δε μου εδωσε ημερομηνια παραδοσης. Μου γραφει οτι ετοιμαζουν την παραγγελια και οτι θα με ενημερωσουν με mail. Απο τη στιγμη που τραβηξαν τα λεφτα δε θα επρεπε να εχω και νεα ημερομηνι ή mail επιβεβαιωσης?
Silverage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Όχι. Όταν το στέιλουνε αλλά δεν αλλάζει η ημερομηνία.
isay Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ανοιξε το amazon.co.uk κάνε login εκεί (ειναι τα ιδια στοιχεία) και επικοινωνησε απο εκεί. Ετσι θα εχεις το αγγλικό interface. Εναλλακτικά άνοιξε σε ενα browser το fr και σε αλλο το co.uk, κανε login και στα δυο και βλεποντας το co uk προχωράς αντίστοιχα στο fr και κάνεις το ερώτημα σου. Εννοείται οτι γραφεις στα αγγλικα
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει και ο chrome που κανει αυτόματα translate σε οποια γλώσσα θέλεις. απο εκει και πέρα θα πας στην παραγγελία σου και θα στείλεις mail στα αγγλικά,απαντάνε κανονικά. Περίπου θα παραλαβεις τις αρχικές ημερομηνίες πάντως αν αυτό θελεις να μάθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα