Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, πρόσφατα επέστρεψα στην Αμερική από διακοπές στην Ελλάδα και παρατήρησα πρόβλημα με την σύνδεση του ίντερνετ μου

Well έχω fiber-optic internet speed στα 150/150 απο Verizon και ενώ στο download δεν έχω πρόβλημα όταν πάω να κάνω upload φωτογραφίες συγκεκριμένα μετά από 10 δευτερόλεπτα μου κάνει αποσυνδέσεις. Μίλησα με την εταιρία και δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα, μου είπαν ότι μπορεί να φταει το Dropbox για το πρόβλημα αυτό, εντωμεταξυ όμως σήμερα παρατήρησα ότι το κάνει και με το Google photos. Καμία ιδέα κάποιος τι μπορεί να φταίει;;

Δημοσ.

Η Αμερική δεν έχει φορουμς?

Έχει και πολύ καλύτερα από κάτι ελληνικά που έχουν μέσα δήθεν έξυπνους τύπους σαν εσένα που προσπαθούν να πετάξουν μια εξυπνάδα αντί να βοηθήσουν κάποιον που είναι στην άλλη άκρη της γης..

Τραγικός, λυπάμαι για σένα.

Δημοσ.

Έχει και πολύ καλύτερα από κάτι ελληνικά που έχουν μέσα δήθεν έξυπνους τύπους σαν εσένα που προσπαθούν να πετάξουν μια εξυπνάδα αντί να βοηθήσουν κάποιον που είναι στην άλλη άκρη της γης..

Τραγικός, λυπάμαι για σένα.

Έχεις πλάκα, εντάξει εβγαλες τα απωθημένα σου
Δημοσ.

Έχεις πλάκα, εντάξει εβγαλες τα απωθημένα σου

Απωθημένα δεν έχω ούτε είχα ποτέ... Προφανώς θα έχεις εσύ κάποιου είδους απωθημένα όμως, άβυσσος η ψυχή του καθένα.

Την αγάπη μου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...