Camel4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παρακαλω για την βοηθεια σας. Εχω ενα PC 10ετιας με windows 10 και στο σαλονι εχω μια Sony που υποστηριζει Sceen Mirroring,DLNA κτλ... Αυτο που με ενδιαφερει ειναι απλα να προβαλω το desktop του PC στην τηλεοραση. Με ενα usb wireless adapter οπως αυτο-->TP-Link TL-WN821N αρκει για να εχω υποστηριξη Miracast στο PC? Ή χρειαζεται καποια άλλη συσκευη?Πρεπει να υποστηριζει η συσκευη αυτη και WiFi Direct?
Camel4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καποιος να ξερει να απαντησει? Για να βοηθησω παραπανω. -Το pc οπως ειπα ειναι 10ετιας με επεξεργαστη (Intel Core2 Quad Q6600) οποτε δεν εχει Intel Wireless Display (WiDi) -Windows 10 (οποτε υπαρχει υπoστηριξη Miracast) -Δεν εχω ασυρματη καρτα δικτυου -Η tv οπως προειπα υποστηριζει Miracast & DLNA -Στα Windows στις ρυθμισεις->Bluetooth & αλλες συσκευες την τηλεοραση την βλεπω κανονικα αλλα φυσικα δεν μου δινει την δυνατοτητα για "cast" -Αυτο που θελω να κανω μονο ειναι προβολη του dekstop στην tv. Οποτε αρκει η αγορα ενος USB wireless adapter ή πρεπει να αγορασα ασυρματη καρτα δικτυου (PCI συνδεση)?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 https://www.laptopmag.com/articles/mirror-screen-windows-10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα