vergogc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Βεβαιώσου οτι το ecdl ειναι σε ισχύ (τα παλια λήγουν, τα καινούρια οχι). Ποτε δεν καταλαβα αυτην την μανια με την χαρτουρα των πτυχιων. Προσωπικα πιστευω στον ιδιωτικο τομεα τιποτα δεν εχει ημερομηνια ληξης. Ολα ειναι πολυ υποκειμενικα. Εμενα προσωπικα δεν μου τα εχουν ζητησει ποτε να τα δουνε. Η συνεντευξη ειναι η διαδικασια που δειχνεις οτι δεν εχουν ληξει. Αφού τέλειωσα τον στρατό τώρα τον Νοεμβριο είπα και εγώ να κοιτάξω για καμιά δουλειά. Ποια είναι κάποια καλά site ή μέθοδοι; Έχω βρει το kariera και skywalker, έκανα και μια εγγραφή στο manpower και adecco και κοιτάω αυτά καθημερινά. Είναι κανά άλλο;Λυπαπαι που το λεω αλλα Ελλαδα δα λιγο εως απιθανο να βρεις κατι στον τομεα που εχεις σπουδασει. Κανε προσπαθειες απο λινκ-ντιν και στειλε βιογραφικα παντου. Μπαινει και σε ιστιοσελιδες εταιρειων και στελνε απο μονος σου βιογραφικο. Στις 100 αιτησεις ενας θα σε παρει για συνεντευξη. Στις 10 συνεντευξεις μια προταση θα την εχεις.
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εκτός από τα site που αναφέρθηκαν, εφόσον έχεις οικονομικό background, υπάρχει το www.oikonomologos.gr με αγγελίες αποκλειστικά στον οικονομικό και αναλυτικό (analytics) κλάδο. Δεν θα βρεις δηλαδή αγγελίες πωλητή, τεχνικού, τηλεφωνητή κτλ. αν ψάχνεις αυτό, αλλά επειδή συνεργαζόμαστε εκτός των άλλων και με startups, ανεβαίνουν και θέσεις εργασίας που δεν χρειάζονται τρελή προϋπηρεσία ή είναι πιο junior, όπως για παράδειγμα. Ένα άλλο καλό είναι ότι επειδή υπάρχουν άτομα της ομάδας σε διάφορες εταιρίες και κλάδους, αν χρειαστείς περισσότερες ή πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, feel free to ask. All time classic disclaimer: Όπως φαίνεται από υπογραφή κάτω και πρώτο πληθυντικό πάνω, έχω ανάμιξη μεν, δεν υπάρχει χρηματικό όφελος δε, αλλά αν θεωρείται διαφήμιση, mods send a pm. 1
atrwtos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δες Site: εδώ μια λίστα με τα καλύτερα site στην Ελλάδα για δουλειά
Neoss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Κοιταξα και εγω μια σε ενα απο τα σιτε που ειπατε, στην adecco. Αν και δεν ενδιαφερομαι τοσο καθως ειναι πιο πολυ για αλλους αυτο, μου εκανε ομως εντυπωση μια αγγελια για την οποια θελουν ατομα σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Digital Experts (Banking Sector). Να εκδιδεις ονλινε μπανικινκγ σε πελατες και στο υποκαταστημα να τους δειχνεις πχ πως λειτουργουν τα ΑΤΜ Αυτοματων Συναλλαγων και κατι τετοια. Αλλο μου εκανε εντυπωση. Οι παροχες, η αμοιβη. Λεει: πενθήμερη απασχόληση και θα ειναι 5ωρη εργασια στις ωρες αιχμής των καταστηματων με αμοιβη τον Βασικό Μισθό της ΕΓΓΣΕ. Ο γνωστος κατωτατος μισθος των 650 ευρω (καπου στα 550 ευρω καθαρά δηλαδή). Η απορία μου: θα δουλευουν δηλαδη 5ωρο και θα παιρνουν μισθό 550 ευρω σαν να ηταν πληρους δηλαδη? ή πιο κατω απο αυτά τα λεφτά? Διοτι για 5ωρο δεν ειναι και ασχημα.
Papakaliati Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 30/11/2017 στις 9:33 ΠΜ, vergogc είπε Ποτε δεν καταλαβα αυτην την μανια με την χαρτουρα των πτυχιων. Προσωπικα πιστευω στον ιδιωτικο τομεα τιποτα δεν εχει ημερομηνια ληξης. Ολα ειναι πολυ υποκειμενικα. Εμενα προσωπικα δεν μου τα εχουν ζητησει ποτε να τα δουνε. Η συνεντευξη ειναι η διαδικασια που δειχνεις οτι δεν εχουν ληξει. Λυπαπαι που το λεω αλλα Ελλαδα δα λιγο εως απιθανο να βρεις κατι στον τομεα που εχεις σπουδασει. Κανε προσπαθειες απο λινκ-ντιν και στειλε βιογραφικα παντου. Μπαινει και σε ιστιοσελιδες εταιρειων και στελνε απο μονος σου βιογραφικο. Στις 100 αιτησεις ενας θα σε παρει για συνεντευξη. Στις 10 συνεντευξεις μια προταση θα την εχεις. Τα ποσοστά που γράφεις είναι απολύτως φυσιολογικα σε οποιαδήποτε χώρα για κάποιον χωρίς προϋπηρεσία. Εκτός αν νομίζεις ότι εξωτερικό σε παίρνουν από την πρώτη σου συνέντευξη, λες και δεν υπάρχει ανταγωνισμός...
Arwindan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Neoss είπε Κοιταξα και εγω μια σε ενα απο τα σιτε που ειπατε, στην adecco. Αν και δεν ενδιαφερομαι τοσο καθως ειναι πιο πολυ για αλλους αυτο, μου εκανε ομως εντυπωση μια αγγελια για την οποια θελουν ατομα σε διαφορες πολεις της Ελλαδας. Digital Experts (Banking Sector). Να εκδιδεις ονλινε μπανικινκγ σε πελατες και στο υποκαταστημα να τους δειχνεις πχ πως λειτουργουν τα ΑΤΜ Αυτοματων Συναλλαγων και κατι τετοια. Αλλο μου εκανε εντυπωση. Οι παροχες, η αμοιβη. Λεει: πενθήμερη απασχόληση και θα ειναι 5ωρη εργασια στις ωρες αιχμής των καταστηματων με αμοιβη τον Βασικό Μισθό της ΕΓΓΣΕ. Ο γνωστος κατωτατος μισθος των 650 ευρω (καπου στα 550 ευρω καθαρά δηλαδή). Η απορία μου: θα δουλευουν δηλαδη 5ωρο και θα παιρνουν μισθό 550 ευρω σαν να ηταν πληρους δηλαδη? ή πιο κατω απο αυτά τα λεφτά? Διοτι για 5ωρο δεν ειναι και ασχημα. Η λογική λέει ότι θα παίρνουν την αναλογία του βασικού για το 5ώρο.
APPLEGEEK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 29/11/2017 στις 7:37 ΜΜ, insomnia888 είπε αφού έχεις proficiency, μπορείς να δοκιμάσεις να στείλεις βιογραφικό στην Teleperformance, έχει γραφεία σε Καλλιθέα, Μοσχάτο και Τάυρο. Ψάχνουν συνέχεια κόσμο επειδή πολλοί παραιτούνται. Θα μπορούσες να εργαστείς στα ξενόφωνα τμήματα εισερχόμενων κλήσεων στα αγγλικά για την Apple, τη Microsoft κλπ. Δίνει πολύ καλό μισθό για τα την εποχή, 820 καθαρά αλλά το αν αντέξεις είναι ένα θέμα που θα το δεις εσύ. Κάτι ανάλογο προσφέρει και η Webhelp στα Ιλίσια για εξυπηρέτηση πχ της HP. Υπάρχουν και άλλες ανάλογες εταιρείες για ελληνικά όπως η Oncall, η e-Value αλλά εκεί συνήθως ψάχνουν 6ωρο με 360 καθαρά. Επίσης, επειδή έχεις το Proficiency, θα μπορούσες να ψάξεις σε τουριστικά γραφεία. Για παράδειγμα η Excite στον Άγιο Δημήτριο, κορυφαίο Tour Operator αυστραλιανό και κάποια άλλη αυστραλιανή στο Περιστέρι που μου διαφέυγει το όνομα. Απαραίτητο προσόν τα άπταιστα αγγλικά, με Proficiency ακόμα καλύτερα, Δεν χρειάζεσαι μέσο σε όλα τα παραπάνω... δοκίμασε και μας λες. η προφορα εχει σημασια μεγαλη εκει περα
Neoss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Arwindan είπε Η λογική λέει ότι θα παίρνουν την αναλογία του βασικού για το 5ώρο. Aύτο σκέφτηκα και εγώ....απλά η διατύπωση παρέπεμπε και λίγο σαυτό που είπα (που θα ήταν κάπως πολύ καλό για νάναι αληθινό στην Ελλαδα αυτό βέβαια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα