Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το MacBook Pro 13" 2016 fn Keys το οποίο έχει μόνο integrated GPU Intel iris 540

Η ερώτησή μου είναι η εξής: στο iStat Menus, ότι μα ότι κι αν κάνω (είτε είναι αναπαραγωγή βίντεο 4K, είτε είναι επεξεργασία βίντεο πχ) η χρήση του επεξεργαστή γραφικών είναι πάντα μηδενική, ενώ ταυτόχρονα η χρήση CPU ανεβαίνει πολύ όταν βλέπω πχ βίντεο 4K ή κάνω επεξεργασία βίντεο κλπ.

Θέλω να ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό. Υποθέτω πως μιας και είναι Integrated η GPU, χρησιμοποιεί ως επεξεργαστή γραφικών την CPU και απλά έχει ξεχωριστή μνήμη, δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος.

Κάποια ιδέα?

post-227980-0-78823000-1511889633_thumb.png

Δημοσ.

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για θεαση ταινιων? 

Δοκιμασε με movist ή με το ενσωματωμενο που εχουν καλυτερη υποστηριξη gpu acceleration απο vlc.

Δημοσ.

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για θεαση ταινιων?

Δοκιμασε με movist ή με το ενσωματωμενο που εχουν καλυτερη υποστηριξη gpu acceleration απο vlc.

Χρισημοποιώ το mpv. Το θεωρώ το καλύτερο μιας και έχει την καλύτερη απόδοση και δίνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα μιας και βλέπω ταινίες μεγάλου όγκου σε mkv. Έχω και το vlc και το quicktime, σε κανένα δεν δείχνει χρήση στον επεξεργαστή γραφικών, και ούτε κατά την επεξεργασία βίτνεο με final cut pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...