overpower Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, 5 Νοεμβριου ειχα κανει μια παραγγελια την οποια την ακυρωση στις 6 και ηρθε κανονικα το email "We were able to cancel the following item(s) from your order" και απο κατω τα 2 αντικειμενα της παραγγελιας. Στο ebanking της eurobank βλεπω ακομα ενα ποσοστο δεσμευμενο το οποιο ειναι απο αυτην την παραγγελια. Να παρω τηλ στην eurobank ή να περιμενω και αλλο?
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εστειλα μηνυμα στον πωλητη, αλλα δεν εχω παρει απαντηση θα στειλω και στο αμαζον...
anonymous-root Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Να πάρεις. 2 βδομάδες σχεδόν είναι μάλλον πολλές για να μην έχουν ξεμπλοκαριστεί τα χρήματα. Υπάρχει και το εξής σενάριο, (για το οποίο όμως θα μιλήσεις με τη Eurobank να στο επιβεβαιώσει). Ο πωλητής δέσμευσε τα χρήματα, και μετά ξέχασε να τα αποδεσμεύσει (δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα πήρε). Τότε είτε μιλάς με τον πωλητή, είτε περιμένεις κάποιο (εξτρά) χρονικό διαστημα ωστε να αποδεσμευτούν αυτόματα. Κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί με Πειραιώς.
overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εστειλα μηνυμα στον πωλητη, αλλα δεν εχω παρει απαντηση θα στειλω και στο αμαζον... Ειχες κανενα update?
overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εχω εγω update. Επελεξα μια τυχαια παραγγελια για να βρω τροπο να επικοινωνησω μαζι τους και ενω μου απαντησαν οτι αυτοι εχουν αποδεσμευσει τα χρηματα, λιγες ωρες μετα τα ειδα στο ebanking. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα