stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αφου το δεμα τελικα ηρθε πισω τους επεστρεψες το refund που σου εστειλαν ; ναι ουυυ η πρωτη του σκεψη ηταν όταν ξυπνησε το πρωι...
afterhours Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το προβλημα με τις καθυστερησεις (που δεν φταινε οι κινεζοι αλλα οι καθυστερησεις στο τελωνειο) ειναι οτι ειναι πολυ συνηθες επειδη αργει το προιον να αγορασεις καποιο αλλο απο την τοπικη αγορα και αν τελικα ερθει το κινεζικο να σου μεινει κατι που δεν χρειαζεσαι... Δεν το λεω σαν δικαιολογια... και εμενα ηρθε τις προαλλες κατι απο το Σεπτεμβριο που πηρα refund αλλα του κινεζου του τα εδωσα τα λεφτα χτες... απλα τωρα μου εμεινε το προιον και δεν εχει καποια χρησιμοτητα...
fastnq2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το προβλημα με τις καθυστερησεις (που δεν φταινε οι κινεζοι αλλα οι καθυστερησεις στο τελωνειο) ειναι οτι ειναι πολυ συνηθες επειδη αργει το προιον να αγορασεις καποιο αλλο απο την τοπικη αγορα και αν τελικα ερθει το κινεζικο να σου μεινει κατι που δεν χρειαζεσαι... Δεν το λεω σαν δικαιολογια... και εμενα ηρθε τις προαλλες κατι απο το Σεπτεμβριο που πηρα refund αλλα του κινεζου του τα εδωσα τα λεφτα χτες... απλα τωρα μου εμεινε το προιον και δεν εχει καποια χρησιμοτητα... Καλα κατι που σου χρειαζεται αμεσα το παιρνεις απο την κινα?Μονο μικροπραγματα καλωδια και τετοια,αντε και κατι ακριβοτερο με priority..
afterhours Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειπα οτι το χρειαζομαι αμεσα...αλλα οταν κατι που παρειγγηλα αρχες Σεπτεμβρη και ηρθε σχεδον Δεκεμβρη .....τοτε ειναι λογικο να το αγορασω απο εδω μεσα αγγελιες ή απο τοπικο καταστημα.( και αν ερθει το δεμα πρεπει να πληρωσεις και τον κινεζο αν σου εκανε refund) Παλαιοτερα τα παντα ερχοντουσαν (Κινα) (υπηρχαν κ εξαιρεσεις βεβαια) το πολυ σε 1 μηνα...μην κοιτας τι γινεται τωρα.
Nehelenia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Άρχισαν να στέλνουν δέματα και στο τελωνείο της Πάτρας! Επιτέλους άρχισαν να ξεκολλάνε δέματα που κόλλησαν τελωνείο από αρχές Σεπτέμβρη
kasp123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειπα οτι το χρειαζομαι αμεσα...αλλα οταν κατι που παρειγγηλα αρχες Σεπτεμβρη και ηρθε σχεδον Δεκεμβρη .....τοτε ειναι λογικο να το αγορασω απο εδω μεσα αγγελιες ή απο τοπικο καταστημα.( και αν ερθει το δεμα πρεπει να πληρωσεις και τον κινεζο αν σου εκανε refund) Παλαιοτερα τα παντα ερχοντουσαν (Κινα) (υπηρχαν κ εξαιρεσεις βεβαια) το πολυ σε 1 μηνα...μην κοιτας τι γινεται τωρα. δεν είναι ανάγκη να ξαναπληρωσεις το κινέζο απλά στείλτου το πίσω αν θελει
TopicStrarter Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Στις 29/11/2017 στις 2:53 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Τωρα γιναμε ετσι... 5 χρονια αγοραζω απο Κινα σχεδον ολα κατω απο εναν μηνα αλλιως χανονταν και refund Σόρρυ για το digging αλλά μου συνέβη και εμένα το ίδιο πρόβλημα περιμένω 1 μήνα τώρα ενα πληκτρολόγιο απο αμερική και έχει κολλήσει στα τελωνεία και αν και έχω 2,3 χρόνια να παραγγείλω κάτι εκτός ΕΕ στο παρελθόν έπαιρνα συχνά και θυμάμαι ότι ήταν θέμα ημερών. Και πιστεύω αυτό το πρόβλημα ειναι οικουμενικό στην ελλάδα και δεν ειναι περιστασιακό και πως έχει να κάνει με την αλλαγή της φορολόγησης στα τελωνεία (αντί να τα πάρουν απο τους μαφιόζους και τους πλούσιους βασανίζουν εμάς με τα ψίχουλα τεσπα) Παλιότερα ας πούμε η διαδικασία τελωνείου ήταν μερικών ημερών και υπήρχε αρκετά μεγάλη περίπτωση (ειδικά για μικρά πακέτα κτλ) να μην περάσει τελωνείο και αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει η μηχανογράφηση ούτε το ανθρώπινο δυναμικό στα τελωνεία για να φιλτράρουν όλα τα πακέτα σε λογικό χρόνο. Τώρα αποθρασυνθηκανε εντελώς και για να μαζέψουν φόρο και απο την τελευταία μαστίχα τους βάζουν να τα ελέγχουν όλα χωρίς να αναβαθμίσουν τιποτα στα τελωνεία ούτε να προσθέσουν κόσμο. και καθόμαστε εμεις σαν τους μ#@#@ες και περιμένουμε.. Αυτό σίγουρα είναι παράνομο με κάποιο τρόπο δεν γίνεται οικουμενικά το κράτος να μας καθυστερεί 1-2 μήνες απο τα πακέτα μας επειδή ειναι άχριστο να κάνει την ίδια δουλειά σε 1-2 μέρες!!! Δηλαδή αν εξαρτώταν η δουλειά μου απο αυτό το πακέτο τι θα γινόταν; ειναι πραγματικά τραγελαφική η κατάσταση στην μπανανία... μου το είπαν και στο τηλέφωνο "είναι φυσιολογικό να καθυστερήσει έως και 60 μέρες" ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και το πίστευε όταν το έλεγε σαν να έλεγε το πιο αυτονόητο πράγμα.. η γη γυρίζει κτλ... και αν εγώ σε 60 μέρες φύγω απο την χώρα ; να χάσω τα λεφτά μου επειδή δεν μπορώ να το παραλάβω; μας δουλεύουν;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα