Dark_Sage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γεια σε ολους, Ηθελα να καταλαβω καλυτερα περι υποστροφης, περιστροφης και ολα αυτα που μπορει να σου τυχουν στο δρομο και πως πρεπει να αντιδράσεις. Βρηκα το παρακατω σεμιναριο για High Perfomance driving (advanced level): http://www.drivingacademy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=7 Αφου καλεσα μου ειπαν οτι κοστιζει 220ευρώ (!!!!!!!!) το ατομο για περίπου 6 ώρες και οτι θα χρησιμοποιήσουμε το αμάξι μου (!!!!!!). Μου φάνηκε κοροιδία. Στο site δείχνουν καποια αμαξια που στον πισω αξονα εχουν καροτσακια για να πετυχουν υποστροφές κτλπ και δεν καταλαβα πως θα χρησιμοποιησουμε το δικο μου. Εχω τις εξης ερωτησεις To εχει κανει κανεις αυτο το σεμιναριο? Αξίζουν γενικα τετοια σεμινάρια. Μαθαίνεις τίποτα? Υπάρχουν τίποτα άλλα εναλλακτικά σεμινάρια τέτιοιου τύπου? Ευχαριστώ
dollyyy19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 αν αξιζουν;με τα χιλια.καποτες ειχαν δικα τους οχηματα,μπορει να υπαρχουν καποιοι που βαζουν το οχημα ,αλλα πιθανολογω οτι ειναι καλυτερα να μαθεις στο δικο σου οχημα.τα καροτσακια που λες,λεγονται αραχνες και εχουν υδραυλικο κυκλωμα που σηκωνουν το οχημα οσο χρειαζεται για να προκαλεσουν υπερστροφη η υποστροφη.αν εχεις την δυνατοτητα,κανε τα μαθηματα ,μονο κερδος θα εχεις .........
JohnTehGreek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι να σου πω, προσωπικά 200€ για 6 ώρες + το δικό σου αμάξι δεν θα έδινα.
Dark_Sage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι να σου πω, προσωπικά 200€ για 6 ώρες + το δικό σου αμάξι δεν θα έδινα. Ρε φιλε και εγω αυτο σκεφτομαι. Ειναι πάρα πολλά για 6 ώρες. Απο την αλλη συμφωνω με dollyyy19 oτι θα ειναι καλη εμπειρια 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Στα μέγαρα σε track day η ώρα στοιχίζει 60€ Πανε εκεί άκου τι θα σου πουν πριν και οδήγα το αμαξι σου στο οριο για οσα 15λεπτα αντέχετε Μια χαρά θα ξέρεις τα όρια του μετά
Dark_Sage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Στα μέγαρα σε track day η ώρα στοιχίζει 60€ Πανε εκεί άκου τι θα σου πουν πριν και οδήγα το αμαξι σου στο οριο για οσα 15λεπτα αντέχετε Μια χαρά θα ξέρεις τα όρια του μετά θα προτιμουσα να ακουγα πρωτα καποια πραγματα απο καποιον ειδικό αλλά όχι και 220 ευρώ για 6 ώρες!
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ρε φιλε και εγω αυτο σκεφτομαι. Ειναι πάρα πολλά για 6 ώρες. Sorry κιόλας αλλά για 6 μόνο ώρες 220€ το θεωρώ απλά ληστεία... Ότι και να σου μαθαίνει. Τιποτα πιο φτηνό δεν βρίσκεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κι εγω νομιζω παρα πολλα και με δικο σου αμαξι (καλο αυτο) αλλα και δικα σου καυσιμα. Δεν ξερω βεβαια κοστος εργατοωρας κοστος εγκαταστασεων κλπ εξοδα που θα εχουν.
Dark_Sage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Sorry κιόλας αλλά για 6 μόνο ώρες 220€ το θεωρώ απλά ληστεία... Ότι και να σου μαθαίνει. Τιποτα πιο φτηνό δεν βρίσκεις; Για αυτο ρωτησα εδω. Δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εκτος τα δωρεαν θεωρητικα μερικες φορες κανει και ο Ιαβερης με αμοιβη.
Dark_Sage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εκτος τα δωρεαν θεωρητικα μερικες φορες κανει και ο Ιαβερης με αμοιβη. Χμμμ... εχει και αυτο: http://www.iaveris.gr/services/advanced-driving θα παρω να ρωτησω 1
Dare-Devil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Sorry κιόλας αλλά για 6 μόνο ώρες 220€ το θεωρώ απλά ληστεία... Ότι και να σου μαθαίνει. Τιποτα πιο φτηνό δεν βρίσκεις; Ληστεία αν για τον οποιοδήποτε η προστασία της ζωής του της οικογένειας του του νεογέννητου μωρού που έχει μέσα στο αμάξι των φίλων του του πεζού κοστολογείται και ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ (η ζωή όπως είπα) ΤΑ 220 ΕΥΡΩ.........
elio_1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 και στο rallyschool.gr κάνουν μαθήματα. Η σχολή είναι ανοιχτή για τον κάθε ένα οδηγό: 1. Για τον καθημερινό οδηγόΑισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όταν ασχολούμαστε με αυτή την κατηγορία πελατών. Είναι οδηγοί που ποτέ δεν θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε αγώνες, αλλά είναι «σφουγγάρια» σε ότι αφορά την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών, για κάτι, που ίσως τους φανεί χρήσιμο στην καθημερινή τους οδήγηση. Θέλουμε και μπορούμε να τους διδάξουμε τρόπους αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και απλών τεχνικών κατά τη διάρκεια της οδήγησης που ίσως τους σώσουν την εποχούμενη περιουσία τους και τη ζωή τους. Φυσικά, αυτές είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι οδηγοί αγώνων. 2. Για τον φίλο της γρήγορης οδήγησηςΔεν μπορούμε να παραμελήσουμε αυτή την κατηγορία οδηγών, που απλά θέλουν να διασκεδάσουν οδηγώντας ένα αυτοκίνητό μας σε τμήμα ειδικής διαδρομής του Ακρόπολις. Είναι μια εμπειρία που δεν μπορείς να την εξασκήσεις παντού, άρα είμαστε στη διάθεσή τους.
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ληστεία αν για τον οποιοδήποτε η προστασία της ζωής του της οικογένειας του του νεογέννητου μωρού που έχει μέσα στο αμάξι των φίλων του του πεζού κοστολογείται και ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ (η ζωή όπως είπα) ΤΑ 220 ΕΥΡΩ......... Δε σου εγγυαται κανεις οτι θα μαθεις κατι χρησιμο... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δε σου εγγυαται κανεις οτι θα μαθεις κατι χρησιμο... Δεν θα μπορουσε να υπαρχει εγγυηση σε κατι τετοιο ...Μαλλον σου μαθαινουν οσο βεβαια γινεται αντιδρασεις σε εκτακτα γεγονοτα ή οδηγηση λιγο πιο πανω απο τα δικα σου ορια ...Η οδηγηση ειναι και θεμα χαρακτηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα