Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτικό το τρέιλερ του Avengers: Infinity War


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το είπα κάπως περιληπτικά και παραλέιποντας αρκετά,γιατί και δεν ήθελα να γράφω μεγάλα κατεβατά και δεν Τα θυμόμουν ολα στήν υπόθεση,γράφωντας τίς σκέψεις που μου ήρθαν απο αυτά που θυμόμουν.(πάλι καλά που θυμόμουν και τόσα   :-D)

Οντος ο Doom ήταν που έφτιαξε τα δικά του "μηχανήματα" με την τεχνολογία,τα πράγματα και τα "όντα" Ultron Klaw,που βρήκε στό φρούριο στόν πλανήτη και που έγινε το αρχηγείο του.

Ο Galactus ήθελε όσο έφταναν στο "τέλος" με το δικό του τεράστιο μηχάνημα/σκάφος να αποροφήσει τον Πλανήτη Για την ενέργεια του και όταν δεν τα κατάφερε,γιατί τον εμπόδισαν οι υπερήρωες,πήγε να αποροφήσει το τεράστιο αστρόπλοιο του,ώστε να πάρει ενέργεια ! σε αυτό το σημείο ενοούσα πως ο Doom του έκλεψε την "δύναμη" αφού ολη η δύναμη,πήγαινε στο φρούριο του και έτσι τον αναζωγόνησε, άλλαξε τις δυνάμεις και την διάνοια του,οπότε και έφτιαξε την ειδική Νέα πανοπλία κλπ και κατάφερε να επιτεθεί στόν Beyonder και να κάνει οτι έκανε..   :-)

Επεξ/σία από ELMastas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελα τωρα πραγματικα μερικοι δεν ειστε σοβαροι.

Το θεμα αφορα την ταινια (και γενικα ολες τις ταινιες της Marvel) τους Avengers. Μπαινω εδω να διαβασω και να ανταλλαξω αποψεις με διαφορα αλλα ατομα σχετικα γυρω απο το trailer, και την ταινια γενικα και βλεπω καποια "Ατομα" (για να μην χαρακτηρισω αλλιως) να γραφουν διαφορα σχολια του τυπου "Θελω κατι πιο ρεαλιστικο", "μια μαλάκια και μιση", "μας εχουν πριξει", "αντε να τελειωσει" και αλλες τετοιες μ@@@@ες.

 

Αφου βρε γλυκα μου παιδακια δεν γουσταρετε και δεν βλεπετε τετοιες ταινιες τοτε για ποιο "καλο" λογο μπαινετε εδω μεσα να σχολιασετε? Ετσι απλα για να βγαλετε την χολη σας? Για να νιωσετε και εσεις σπουδαιοι? Οτι κατι κανατε? Να το παιξετε κουλτουρα και ετσι? Τι??????

 

Κατι πιο σημαντικο δεν εχετε να κανετε στην ζωη σας απο το να μπαινετε και να κραζετε ταινιες που ουτε ειδατε ποτε και ουτε θα δειτε?

Πραγματικα δεν εχω λογια, αλλα τεσπα ας πω και 2 λογια για την ταινια.

 

ΠΙστευω οτι απλα θα ειναι καταπληκτικη. Ενα επος. 10 χρονια μετα απο παρα πολλες διαφορετικες ταινιες φτανουμε σε ενα τελος. Τοσοι ηθοποιοι μαζεμενοι (κατι που δεν ξαναεγινε), τοσοι χαρακτηρες - ηρωες, ακομα και  γενικα τα διαφορα ατομα που φτιαχνουνε την ταινια ειναι τοσα πολλα που πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω τοσα μα τοσα πολλα. Πιστευω οτι θα σπασει καθε ρεκορ που υπαρχει μεχρι και σημερα, και οτι θα γενικα θα μεινει στην ιστορια αυτη η ταινια.

 

 

 

Ντάξει ρε παιδάκι μου και συ γτ αρπάζεσαι; Δεν εγραψε κανένα και τίποτα τραγικό, απλώς σε μερικούς δεν φαίνεται ενδιαφέρουσα. Πέρα από το γεγονός ότι απλώς γράψανε την αρνητική οπτική τους για την ταινία κάποια παιδιά, δεν συνέβη κάτι άλλο ουσιαστικό για να ενίστασαι.

 

Τέσπα, πάντως λίγο περίεργο να κατηγορείς κάποιον που κράζει ταινία που δεν είδε αλλά απολύτως φυσιολογικό να επικροτείς να συναρπάζεσαι και να χαρακτηρίζεις ως εκπληκτική μια ταινία που όχι απλώς δεν είδες αλλά δεν έχει βγει καν στις αίθουσες! χμμμ... 

 

Να αφήσει ιστορία η ταινία λιγάκι δύσκολο. Αυτό ωστόσο που μπορεί να κάνει είναι να ικανοποιήσει τους φαν του είδους, να είναι απολαυστική και ευχάριστη. Με λίγα λόγια να μην κλαίμε τα λεφτά μου θα δώσουμε στα σινεμας

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως χαιρομαι να μπαινω στο insomnia γιατι μαθαίνω παντα κατι νεο. Σήμερα ας πούμε έμαθα πως μια ταινια φαντασίας με υπερηρωες που μπορουν να διαλυουν πλανητες..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ μάθαμε ότι θα ναι γαμάτη, πριν καν βγει..

 

Αυτό μπορεις να το πεις με βαση στατιστική. Παράδειγμα. Εμένα οι ταινιες της Marvel μ΄αρεσουν. Ακομα και οι κακές της ταινιες οπως τα πρώτα 2 Thor ή τα 2 απο τα 3 Iron Man, μπορει να μην ήταν τιποτα φοβερό αλλά ηταν ενα ευχάριστο 2ωρο. Αρα οι πιθανότητες να μου αρέσει το Avengers ειναι αρκετές. Απο την αλλη οι ταινιες της DC ήταν ενα καρκινωμα, και ειναι οι μοναδικές ταινίες στα 23 χρονια που πηγαινω σινεμά πιυ με εκαναν να μετανιώσω για τα λεφτα του ticket. Αρα οι πιθανοτητες να μου αρεσει οι επόμενη ειναι λιγοτερες. 

 

Εγω δεν ειπα οτι το Infinity θα ειναι κορυφή ή πατάτα. Λέω απλά οτι το να κραζεις μια ταινια για ανοησίες ειναι ... ανοητο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

"Necklace" όχι "Eye of Agamotto" μόνο και μόνο για να βγαίνει το όνομα, tragic fan made photo... :P

 

Συμφωνουμε αλλα δεν υπηρχε κατι αλλο να ποσταρω οταν εψαχνα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...