Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 
Έχει κανείς εμπειρία από οδοντιατρικά τμήματα στα δημόσια νοσοκομεία; 
Γίνονται όλες οι εργασίες (πχ σφράγισμα, καθαρισμός, απονεύρωση) ή μόνο πρόχειρα σφραγίσματα μέχρι να πας κάπου ιδιωτικά; 

Δημοσ.

Εγω μια φορα (βρέθηκα σε ανάγκη) χρειάστηκα εναν έλεγχο σε ενα δόντι μου και απευθύνθηκα σε δημόσιο νοσοκομείο...

Αφού δεν μου βρήκε κατι σοβαρό μου έκανε εναν καθαρισμό για να μην πάει χαμένο το ραντεβού.

Η εμπειρία μου ηταν τρομακτική και πονούσα τοσο πολυ που νόμιζα οτι μου ειχε βγάλει όλα τα δόντια.  :fear:

Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα ξαναπάρω.a025.gif

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μια φορα (βρέθηκα σε ανάγκη) χρειάστηκα εναν έλεγχο σε ενα δόντι μου και απευθύνθηκα σε δημόσιο νοσοκομείο...

Αφού δεν μου βρήκε κατι σοβαρό μου έκανε εναν καθαρισμό για να μην πάει χαμένο το ραντεβού.

Η εμπειρία μου ηταν τρομακτική και πονούσα τοσο πολυ που νόμιζα οτι μου ειχε βγάλει όλα τα δόντια.  :fear:

ειχες κλείσει ραντεβού ή ήταν έκτακτο όταν εφημέρευε το νοσοκομείο; θυμάσαι σε ποιο πήγες;

Δημοσ.

2008 φαντάρος .. ένα δόντι μου πονούσε αρκετά παρόλο που έχω καλή σχέση με την οδοντόβουρτσα . Ο γιατρός στο στρατόπεδο μου είπε να πάρω απλά παυσίπονο και όταν πάω στον οδοντίατρο μου να το δω. Μετά από 2 μήνες που πήγα Αθήνα έκανα εξαγωγή μέχρι που έβαλα εμφύτευμα. Με ένα σφράγισμα θα είχε σωθεί.

Δημοσ.

ειχες κλείσει ραντεβού ή ήταν έκτακτο όταν εφημέρευε το νοσοκομείο; θυμάσαι σε ποιο πήγες;

Ειχα κλείσει ραντεβού στο νοσοκομείο Χαλκίδας πριν 2-3 χρονια.

Το οτι ειχα άσχημη εμπειρία δεν σημαίνει οτι θα ειναι ολα χάλια. Απλα επειδή η κυρία ειχε κουβεντούλα με κάποιον στο ιατρείο, ειχε το μυαλό της περισσότερο στην κουβέντα παρα στα δόντια μου..

Δημοσ.

Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκη πήγαμε τον μικρό για σφράγισμα ήταν Κυριακή και πονούσε δεν άντεχε, μια χαρά δεν κατάλαβε τίποτα. Ήταν μια ιατρός 50-55 ετών πολύ καλή.

Δημοσ.

Φιλε μου μια απο τα ιδια, πηγα για καθαρισμο με προκαθορισμενο ραντεβου. Ουτε απο εξω....πηγα σε ΙΚΑ Ν Προαστιων.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου μια απο τα ιδια, πηγα για καθαρισμο με προκαθορισμενο ραντεβου. Ουτε απο εξω....πηγα σε ΙΚΑ Ν Προαστιων.

Έχει και στο ΙΚΑ οδοντιατρείο; 

Δημοσ.

μπορω να πω για τα παρακατω, απο τα οποια εχω προσωπικη εμπειρια, η εχω παει δικο μου

ΙΚΑ: μονο για απονευρωση στο ποδι (λιγοτερο απο 5 λεπτα) και τα υπολοιπα "με τον γιατρο σου"

Ερυθρος Σταυρος: σε εναν παρατημενο οροφο του υπογειου, ενας ξεχασμενος απο τον Θεο που ειχε εφημερια μαζι με τον freddy krueger. απονευρωση στο ποδι "τα υπολοιπα με τον γιατρο σου"

Κρατικο Νικαιας : Μονο ελεγχος στα γρηγορα και "για απονευρωση η σφραγισμα στο γιατρο σου"

εννοειται και στα 3 παραπανω ο εξοπλισμος πρεπει να ηταν απο το 60, αναθεμα αν ηταν και αποστειρωμενος. οι οδοντιατροι κανανε απλα αγγαρεια για την εφημερια.

οποτε, μακρια και αγαπημενοι

Δημοσ.

Δε νομίζω πως μπορεί να βγει ασφαλές συμπερασμα μπορεί ο γιατρός να ειναι πολυ καλος.

Σε μενα σε μια περιπτωση που ξερω με χειρουργικη εξαγωγη φρονιμήτη έγινε μονιμη  βλάβη και δεν υπάρχει θεραπεία. 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως μπορεί να βγει ασφαλές συμπερασμα μπορεί ο γιατρός να ειναι πολυ καλος.

Σε μενα σε μια περιπτωση που ξερω με χειρουργικη εξαγωγη φρονιμήτη έγινε μονιμη  βλάβη και δεν υπάρχει θεραπεία. 

οταν λες μονιμη βλαβη?

Οπότε οδοντιατρικά ουσιαστικά δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη από πουθενά ε; 

nope

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...