Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα συμφορουμιτες ειμαι κατοχος των razer kraken 7.1 v1 αλλα τα σφουγκαρακια τους αρχησαν να ξεφτυζουν...  σκεφτομαι να παρω τα cloud 2 τα οποια εχει και ο αδερφος μ αλλα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος με το mic υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα;

Δημοσ.

Δύσκολο. Τα HyperX Cloud είναι το benchmark στα ακουστικά. Αν εξαιρέσεις τα sennheiser που υπάρχουν για gaming και σπέρνουν, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να ξεπερνάει HyperX. Το mic στο discord τα σπάει, τουλάχιστον αυτό μου λένε οι φίλοι μου. Αν θες πάντως μίλα με razer, έχω ακούσει ότι στέλνουν μαξιλαράκια τσάμπα.

Δημοσ.

απλα τα hyperx του αδερφου μ χαλασαν ηδη μια φορα... στο 2ο που πηρε το μικ τα εχει παιξει ακουγεται η ανασα σου και σε ακουνε με το ζορι ... για τα μαξιλαρακια το σκεφτηκα να αγορασω ομως ,θα τηλ την αντιπροσωπεια . απλα επειδη παιζω πολυ το βραδυ και δεν θελω να ενοχλω φωναζοντας για να ακουστω.. επεισης ασχολουμε με streaming for fun και θελω καλο headset και ανετο :) 

Δημοσ.

Τι να σου πω. Με φίλους που έχουν κανάλια (Gramers) έχουμε βγάλει λίγο πως τα HyperX είναι Golden standard. Και ο Θόδωρος και ο Μήτσος τα είχαν για πολύ πολύ καιρό και δεν τους έπαθαν κάτι. Εγώ πήρα σε προσφορά τα πρώτα cloud πριν 10 μέρες. Worth it. Φίλος που παίζει σοβαρά CSGO και είναι Global παίζει με τα Cloud II και έχουν φάει τρελό abuse. Ακόμα παίζουν όπως την πρώτη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω cs go παιζω :D yolo θα παρω καινουργια cloud 2 και αν δεν μου κανουν τα πουλαω και θα παρω κανα 200+ ευρω headset γιατι ειμαι λιγο ιδιοτροπος xD

Δημοσ.

και εγω cs go παιζω :D yolo θα παρω καινουργια cloud 2 και αν δεν μου κανουν τα πουλαω και θα παρω κανα 200+ ευρω headset γιατι ειμαι λιγο ιδιοτροπος xD

Κάνε add αν ψήνεσαι να παίζεις σε mg μέχρι dmg levels. http://steamcommunity.com/id/Dinos_12345

Pro tip. Μην πάρεις cloud II αν δε θες το 7.1, είναι το ίδιο πράγμα με τα cloud. Αν είσαι κεφάλας σαν και μένα, δες τα κάπου γιατί εμένα είναι ίσα ίσα, όμως πολύ άνετα.

Δημοσ.

Τι να σου πω. Με φίλους που έχουν κανάλια (Gramers) έχουμε βγάλει λίγο πως τα HyperX είναι Golden standard. Και ο Θόδωρος και ο Μήτσος τα είχαν για πολύ πολύ καιρό και δεν τους έπαθαν κάτι. Εγώ πήρα σε προσφορά τα πρώτα cloud πριν 10 μέρες. Worth it. Φίλος που παίζει σοβαρά CSGO και είναι Global παίζει με τα Cloud II και έχουν φάει τρελό abuse. Ακόμα παίζουν όπως την πρώτη μέρα.

Off-topic: Άνετα το καλύτερο gaming κανάλι. Τους βλέπω απο την αρχή και έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα.

Είδα πριν λίγο καιρό λίγο το far cry 3 και αν και τότε φαίνονταν τοπ είναι η μέρα με την νύχτα.

Δημοσ.

Δύσκολο. Τα HyperX Cloud είναι το benchmark στα ακουστικά. Αν εξαιρέσεις τα sennheiser που υπάρχουν για gaming και σπέρνουν, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να ξεπερνάει HyperX. Το mic στο discord τα σπάει, τουλάχιστον αυτό μου λένε οι φίλοι μου. Αν θες πάντως μίλα με razer, έχω ακούσει ότι στέλνουν μαξιλαράκια τσάμπα.

Σιγά το benchmark. Εγώ απογοητεύτηκα απο τα Cloud II, τα έφερα να τα έχω στην δουλειά και για το σπίτι θα δω κάτι άλλο. Φαίνονται γενικά χαμηλότερης ποιότητας απο τα Razer, το μικρόφωνο σε USB δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση και ειναι πολύ χαμηλά, το 7.1 είναι πολύ χειρότερο απο τα Razer, το mute για το μικρόφωνο πρέπει να το ψάχνεις για να το πατήσεις, το καλώδιο μπλέκεται πανεύκολα.

Στα θετικά η σχετικά καλή ποιότητα ήχου, και η άνεση στα αυτιά σε σχέση με τα Razer.

Δημοσ.

Πήρα τελικα τα razer kraken 7.1 v2 και είμαι πολύ ευχαριστημενος

Με γειά! Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες :P Είναι πιο άνετα απο τα v1? κάτι που να σου φαίνεται χειρότερο ή καλύτερο απο τα v1 ή και τα cloud II ?

Δημοσ.

ειναι σχεδον οσο ανετα ειναι τα cloud 2.οταν πρωτοπηρα τα v1 πονουσαν τα αυτια μου επειδη ηταν πολυ σφηκτα τα v2 εινια πολυ ανετα το mic οταν εχω ανοικτο το synapse ακουγεται λες και ειμαι ρομποτ! χωρις το synapse ωστοσο ακουγομαι εκληπτικα μου λενε.το sensitivity του μικροφωνου ειναι πολυ ευαισθητο στο teamspeak και χρειαστηκαν ρυθμισεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...