Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ανάληψη από την bet365 θέλω κάποιες πληροφορίες. 

1) Στην διεύθυνση καταστήματος ποια διεύθυνση να βάλω;

2) Όταν λέει τραπεζικό έμβασμα τι εννοεί; Δεν θα μπορώ να πάρω τα λεφτά μου με ανάληψη από ΑΤΜ;

3) Για ποσά άνω των 800 € τι ακριβώς έγκριση χρειάζετα;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας  :-D

Δημοσ.

Καλημερα φιλε...

Στη διευθυνση βαζει τη διευθυνση της τραπεζας...

Τραπεζικο εμβασμα σημαινει οτι θα μπουν στην καρτα τραπεζης σ και θα μπορεις κανονικα με την καρτα να τα κανεις αναληψη...

Δημοσ.

Καλημερα φιλε...

Στη διευθυνση βαζει τη διευθυνση της τραπεζας...

Τραπεζικο εμβασμα σημαινει οτι θα μπουν στην καρτα τραπεζης σ και θα μπορεις κανονικα με την καρτα να τα κανεις αναληψη...

Ναι ποιας τραπεζας όμως την διεύθυνση αυτό δεν καταλαβαίνω... Και μπορώ να πάρω τα λεφτά μόνο από την συγκεκριμένη;

Δημοσ.

αυτοί απ το bet όλο ψάχνουν δικαιολογίες να μην πληρώσουν .... επικοινώνησε κλτρα με το support τους, να σου εξηγήσουν πως και τι

Δημοσ.

αυτοί απ το bet όλο ψάχνουν δικαιολογίες να μην πληρώσουν .... επικοινώνησε κλτρα με το support τους, να σου εξηγήσουν πως και τι

Αυτοι δεν μου λενε τιποτα ουσιαστικα, κανουν κοπι πειστ αυτα που λεει το faq

Δημοσ.

αμα μπεις στο web banking και δεις το λογαριασμο σου τραπεζας εχει ενα τριψηφιο  αριθμο το αναγνωριστικο τραπεζας βαλε αυτο μονο και εισαι κομπλε.Για τα 800 το χουν καταργησει απλα θελει μια ταυτοποιηση ταυτοτητα-λογαριασμο δεκο-λογαριασμο τραπεζας το βρισκεις web banking.Οταν μπουν τα λεφτα με τραπεζικο εμβασμα τα παιρνεις απο ταμειο η με την χρεωστικη σου καρτα απο το ατμ(1800 τον μηνα).Χρεωση απο την μπετ365 με τραπεζικο εμβασμα δεν υπαρχει 3 ευρω παιρνει η τραπεζα εξοδα εντολης

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην κάνω νεο thread, ΑΝ κάνω κατάθεση μέσω paysafe στην bet, θα μπορέσω μετά τα κέρδη μου να τα πάρω απευθείας με έμβασμα η αναγκαστικά πίσω στην paysafe; 

Κάτι περίεργα λένε ορισμένοι.  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Για να μην κάνω νεο thread, ΑΝ κάνω κατάθεση μέσω paysafe στην bet, θα μπορέσω μετά τα κέρδη μου να τα πάρω απευθείας με έμβασμα η αναγκαστικά πίσω στην paysafe; 

Πριν χρόνια, όταν ήθελα να κάνω την μου ανάληψη είχα το ίδιο θέμα. Δεν μπορούσα, γιατί είχα κάνει κατάθεση με paysafe. Η λύση είναι απλή όμως. Κάνεις μια κατάθεση 10€ από τον λογαριασμό σου, και μετά μπορείς να κάνεις ανάληψη. 

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Spiros787 said:

Πριν χρόνια, όταν ήθελα να κάνω την μου ανάληψη είχα το ίδιο θέμα. Δεν μπορούσα, γιατί είχα κάνει κατάθεση με paysafe. Η λύση είναι απλή όμως. Κάνεις μια κατάθεση 10€ από τον λογαριασμό σου, και μετά μπορείς να κάνεις ανάληψη. 

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ακόμα.

Τελευταία φορά που έπαιξα και έκανα ανάληψη ήταν πριν μήνες χωρίς πρόβλημα.

Δεν παίζω γενικά αλλά ήθελα να παίξω πρόσφατα και άκουσα αυτό.. Γιαυτό και ρωτάω αν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/13/2018 στις 5:59 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε

διαλεγεις εσυ οτι θες οταν πας να κανεις αναληψη....εχει καρτελα η διαλεγεις πισω ηλεκτρονικο η τραπεζικο εμβασμα.Πατα την επιλογη αναληψη και ας μην εχεις χρημα μπροστα στα ματια σου το γραφει.

Επεξ/σία από thleorasakias
Δημοσ.
37 minutes ago, thleorasakias said:

διαλεγεις εσυ οτι θες οταν πας να κανεις αναληψη....εχει καρτελα η διαλεγεις πισω ηλεκτρονικο η τραπεζικο εμβασμα.Πατα την επιλογη αναληψη και ας μην εχεις χρημα μπροστα στα ματια σου το γραφει.

Έκανα κανονικά τελικά. Thanx :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο ισχυει και αν κανω καταθεση με χρεωστικη καρτα.. μετα θα μπορω να κανω αναληψη με neteller , skrill η πχ τραπεζικο εμβασμα? Γιατι στο site αναφερει οτι με την ιδια μεθοδο που  γινεται η καταθεση γινεται και η αναληψη. Θελω να κανω εγγραφη οποιος γνωριζει με τις αναληψεις τι παιζει ας στειλει.. ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...