kalaxan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Mετά από άπειρες αλλαγές στις παραγγελίες και πολύ χρόνο, μετα απο αυτα που διαβασα συγκέντρωσα τα παρακάτω και μου έχει μείνει μόνο η μητρική.case: Aerocool aero 800 Tροφοδοτικό: Corsair CX seiries 550M (bronze plus) Μνήμη: Crucial Ballistix LT RED 2666 2x8 (16GB) Kάρτα γραφικών: RX 580 8GB SAPPHIRE NITRO+ Επεξεργαστής: RYZEN 5 1600 HDD: SEAGATE BARRACUDA 2TB SSD: nvme plextor 256GB m.2Mε ενδιαφέρει το σύστημα μου να κρατήσει ως έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται χωρίς αναβαθμίσεις.Με ενδιαφέρει να μπορέσω να κάνω overclock στον επεξεργαστή στα 3,8 ή έστω 3,7 Mhz αν γίνεται.Με ενδιαφέρει να δουέψουν οι μνήμες στα 2666 και αν γίνετια και πιο πάνω με overclock. Από αυτά που διάβασα σαν πιο VFM μου φαίνεται η Asrock B350M pro4. Να πάω σε αυτήν ή να κοιτάξω για την Αsrock B350 pro4 ή την Αsus prime b350 plus.
aeljim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως με παρόμοιο setup πήρα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.https://www.asus.com/us/Motherboards/TUF-B350M-PLUS-GAMING/ (Για Micro-Atx κάρτα πάντα, γιατί για FULL Atx σίγουρα θα βρεις και καλύτερες)
life is music Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Mετά από άπειρες αλλαγές στις παραγγελίες και πολύ χρόνο, μετα απο αυτα που διαβασα συγκέντρωσα τα παρακάτω και μου έχει μείνει μόνο η μητρική. case: Aerocool aero 800 Tροφοδοτικό: Corsair CX seiries 550M (bronze plus) Μνήμη: Crucial Ballistix LT RED 2666 2x8 (16GB) Kάρτα γραφικών: RX 580 8GB SAPPHIRE NITRO+ Επεξεργαστής: RYZEN 5 1600 HDD: SEAGATE BARRACUDA 2TB SSD: nvme plextor 256GB m.2 Mε ενδιαφέρει το σύστημα μου να κρατήσει ως έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται χωρίς αναβαθμίσεις. Με ενδιαφέρει να μπορέσω να κάνω overclock στον επεξεργαστή στα 3,8 ή έστω 3,7 Mhz αν γίνεται. Με ενδιαφέρει να δουέψουν οι μνήμες στα 2666 και αν γίνετια και πιο πάνω με overclock. Από αυτά που διάβασα σαν πιο VFM μου φαίνεται η Asrock B350M pro4. Να πάω σε αυτήν ή να κοιτάξω για την Αsrock B350 pro4 ή την Αsus prime b350 plus. αυτην εδω παρε π ειναι αρκετα καλη και μετραει https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα