Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά από άπειρες αλλαγές στις παραγγελίες και πολύ χρόνο, μετα απο αυτα που διαβασα συγκέντρωσα τα παρακάτω και μου έχει μείνει μόνο η μητρική.

case: Aerocool aero 800

Tροφοδοτικό: Corsair CX seiries 550M (bronze plus)

Μνήμη: Crucial Ballistix LT RED 2666 2x8 (16GB)

Kάρτα γραφικών: RX 580 8GB SAPPHIRE NITRO+

Επεξεργαστής: RYZEN 5 1600

HDD: SEAGATE BARRACUDA 2TB

SSD: nvme plextor 256GB m.2

Mε ενδιαφέρει το σύστημα μου να κρατήσει ως έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται χωρίς αναβαθμίσεις.
Με ενδιαφέρει να μπορέσω να κάνω overclock στον επεξεργαστή στα 3,8 ή έστω 3,7 Mhz αν γίνεται.
Με ενδιαφέρει να δουέψουν οι μνήμες στα 2666 και αν γίνετια και πιο πάνω με overclock.

Από αυτά που διάβασα σαν πιο VFM μου φαίνεται η Asrock B350M pro4. Να πάω σε αυτήν ή να κοιτάξω για την Αsrock B350 pro4 ή την Αsus prime b350 plus.

Δημοσ.

Mετά από άπειρες αλλαγές στις παραγγελίες και πολύ χρόνο, μετα απο αυτα που διαβασα συγκέντρωσα τα παρακάτω και μου έχει μείνει μόνο η μητρική.

case: Aerocool aero 800

Tροφοδοτικό: Corsair CX seiries 550M (bronze plus)

Μνήμη: Crucial Ballistix LT RED 2666 2x8 (16GB)

Kάρτα γραφικών: RX 580 8GB SAPPHIRE NITRO+

Επεξεργαστής: RYZEN 5 1600

HDD: SEAGATE BARRACUDA 2TB

SSD: nvme plextor 256GB m.2

Mε ενδιαφέρει το σύστημα μου να κρατήσει ως έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται χωρίς αναβαθμίσεις.

Με ενδιαφέρει να μπορέσω να κάνω overclock στον επεξεργαστή στα 3,8 ή έστω 3,7 Mhz αν γίνεται.

Με ενδιαφέρει να δουέψουν οι μνήμες στα 2666 και αν γίνετια και πιο πάνω με overclock.

Από αυτά που διάβασα σαν πιο VFM μου φαίνεται η Asrock B350M pro4. Να πάω σε αυτήν ή να κοιτάξω για την Αsrock B350 pro4 ή την Αsus prime b350 plus.

αυτην εδω παρε π ειναι αρκετα καλη και μετραει https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...