DYEL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλα τι συστημα ειναι αυτο που παιζουν τουτοι? Χρησιμοποιουν δικα τους οχηματα,δεν εχουν τρακινγκ και η "εξυπηρετηση" τους ειναι για γελια. Πραγματικα σου λεει ενα "υπο εκτελεση" στην κατασταση παραγγελειας και τελος. Τι ακριβως ειναι υπο εκτελεση? Η συσκευη που παράγγειλα? Γιατι τοσο χρονο που κανουν μονο αυτο εχει λογικη να συμβαίνει.Φτιαχνουν καθε συσκευη from scratch. Στην τηλεφωνικη "εξυπηρετηση" φυσικα αν ρωτησεις θα σου πουν,"ναι εχουμε δεχτει την παραγγελεια σας θα σας ενημερωσουν εντος των ημερων",5 μερες μετα την παραγγελία... Ξεσκατιζουν καταστηματα σε ολη την ελλαδα που δεν εχουν ουτε τα βασικα και οταν πας σε αυτα σου λενε να πατε στο κεντρικο η μεσω ιντερνετ ξερω γω. Το πιο γελιο ειναι που ισχυριζονται πως τα προιοντα τους παραδιδονται εντος 6 εργασιμων ημερων. Μαλλον εννοουν παραδιδονται στο οχημα ωστε να φυγουν προς την πολη σου,οπου θα αραξουν για κανα 10ημερο ακομα. Σκρουτζομαγαζα μεχρι να κλείσει και το τελευταιο αλητες.
theoritikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Λογικό να φέρονται έτσι , επειδή το μαγαζί το χειρίζονται κατσούλια
fastnq2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τα franchise μαγαζια τους παντως ειναι στα 2 χειροτερα εβερ μαζι με αυτα του γαρμενου Για το ονλαιν καταστημα μια φορα πηρα τηλεοραση την έστειλαν σε 2 μερες και έκανε αλλες τρεις..
DYEL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τα franchise μαγαζια τους παντως ειναι στα 2 χειροτερα εβερ μαζι με αυτα του γαρμενου Για το ονλαιν καταστημα μια φορα πηρα τηλεοραση την έστειλαν σε 2 μερες και έκανε αλλες τρεις.. Εγώ στις 25 έκανα παραγγελία.οκ σαββατο. 4 εργάσιμες μέρες χωρίς καμία επικοινωνία και χωρίς κανένα τρόπο να ξέρω τι γίνεται με την παραγγελία.ακομα και το τηλέφωνο που το θεωρώ το τελευταίο τρόπο ενημέρωσης δεν μπορούν να σου πουν σε τι σημείο βρίσκεται ή παραγγελία! Το θεωρώ δεδομένο ότι την ώρα που θα έρθουν(αν έρθουν ποτέ) δεν θα με βρουν σπίτι και άντε μετά να βγαλεις άκρη. Το οποίο είναι άλλο ένα τεράστιο ελάττωμα.που παει το δέμα μετά αν δεν σε βρουν? Με τη μεταφορική πας και το περνεις στο κοντινότερο καταστήμα.ακομα καλύτερα ΞΈΡΕΙΣ ποτέ φτάνει το δέμα και πας και το περνεις από εκεί αν βιαζεσε. Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω.
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το οποίο είναι άλλο ένα τεράστιο ελάττωμα.που παει το δέμα μετά αν δεν σε βρουν? Σου αφήνουν ειδοποίηση και πας και το παίρνεις από την κούριερ που συνεργάζονται.
DYEL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σου αφήνουν ειδοποίηση και πας και το παίρνεις από την κούριερ που συνεργάζονται. Κούριερ χρησιμοποιούν για μεγάλα/βαρια προϊόντα. Εγώ περιμένω κινητό,δεν παίζει κούριερ,τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Αμφιβαλω πως υπάρχει απάντηση,ειμαι σίγουρος πως ούτε τα βυσματα στην τηλεφωνική γραμμή δεν ξέρουν την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα