Προς το περιεχόμενο

Αγορα <20$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω θελω να παρω ενα προιον  απ το ebay το οποιο εχει 20-25$ με free shiping οταν το παραγγειλω θα χω τιποτα θεματα με το τελωνειο πχ να μου ζητησουν να πληρωσω 30-40 ευρω παραπανο γιατι καποιο μου λενε οτι θα κανει πολυ καιρο και θα πληρωσεις παραπανο και καλυτερα να ψωνισεις κατι απο ευρωπη που δε περναει τελωνειο.Το συγκεκριμενο προιον δυκολα το βρισκεις σε ευρωπαικα σαιτ πιο πολυ ebay amazon

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω θελω να παρω ενα προιον απ το ebay το οποιο εχει 20-25$ με free shiping οταν το παραγγειλω θα χω τιποτα θεματα με το τελωνειο πχ να μου ζητησουν να πληρωσω 30-40 ευρω παραπανο γιατι καποιο μου λενε οτι θα κανει πολυ καιρο και θα πληρωσεις παραπανο και καλυτερα να ψωνισεις κατι απο ευρωπη που δε περναει τελωνειο.Το συγκεκριμενο προιον δυκολα το βρισκεις σε ευρωπαικα σαιτ πιο πολυ ebay amazon

Οτιδήποτε με αξία πάνω από 22 ευρώ πάει τελωνείο κανονικά πολλές φορές όμως μπορεί και κάτι με μικρότερη αξία ο τελωνειακός να βάλει μεγαλύτερη αξία με αποτέλεσμα να χρεωθεί φπα +τα τέλοι των Ελτα

Δημοσ.

Οτιδήποτε με αξία πάνω από 22 ευρώ πάει τελωνείο κανονικά πολλές φορές όμως μπορεί και κάτι με μικρότερη αξία ο τελωνειακός να βάλει μεγαλύτερη αξία με αποτέλεσμα να χρεωθεί φπα +τα τέλοι των Ελτα 

Αρα μπορει και να  πληρωσω παραπανο απο 20 ευρω πχ 25-30 κα οσο αφορα την αποστολη εμαθα οτι στο τελεωνειο μπορει να κανει και 1-2 μηνες μεχρι να ρθει στο κατοχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...