EbToX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια, Αγορασα τις προαλες καινουργιο σκληρο δισκο, συγκεκριμενα αυτον και ενω τον συνδεω κανονικα (καλωδιο SATA και καλωδιο τροφοδοσιας απο τροφοδοτικο) και μπορω να τον δω στο BIOS για καποιο λογο οταν παω να κανω το partition στο computer management δεν με αφηνει και μου πεταει σφαλμα. Εχω δοκιμασει να τον συνδεσω με διαφορετικα καλωδια, και σε διαφορετικο υπολογιστη ακομα αλλα παλι τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να ευθυνεται; Το error που μου πεταει ειναι αυτο οταν επιλεγω να τον κανω σε MBR Ενω οταν διαλεγω GTP μου βγαζει αυτο
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δοιμασε με το easeus partition manager για αρχη..
EbToX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δοιμασε με το easeus partition manager για αρχη Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δε μου τον εμφανιζει καν τον δισκο.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Περιεργο... Κανε κατι αλλο... Βγαλε εντελως τον δισκο με τα windows και ασε μονο τον καινουργιο πανω. Μετα κοιτα με κανα dvd η΄ στικακι να του κανεις φορματ-εγκατασταση καποιων windows(ο,τι σου βρισκεται.... 7ρια , 8.1 , 10ρια) Αν κι εκει βγαζει προβλημα, μαλλον ο δισκος ειναι για αλλαγη... Το αλλο μηχανημα που τον εβαλες, ειναι ψιλοπροσφατο? Δηλαδη αναγνωριζει κανονικα δισκο 2 tb? Γιατι αν υποστηριζει 2 tb κανονικα, τοτε σιγουρα ο δισκος φταιει...
EbToX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Περιεργο... Κανε κατι αλλο... Βγαλε εντελως τον δισκο με τα windows και ασε μονο τον καινουργιο πανω. Μετα κοιτα με κανα dvd η΄ στικακι να του κανεις φορματ-εγκατασταση καποιων windows(ο,τι σου βρισκεται.... 7ρια , 8.1 , 10ρια) Αν κι εκει βγαζει προβλημα, μαλλον ο δισκος ειναι για αλλαγη... Το αλλο μηχανημα που τον εβαλες, ειναι ψιλοπροσφατο? Δηλαδη αναγνωριζει κανονικα δισκο 2 tb? Γιατι αν υποστηριζει 2 tb κανονικα, τοτε σιγουρα ο δισκος φταιει... Δεν εβγαλα ακρη με τιποτα, πλεον εχω πειστει οτι μου τον φερανε χαλασμενο και τους πηρα τηλεφωνο να τον στειλω πισω. Ευχαριστω παντως για τον χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα