nikolas_kriti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι καλές οι θερμοκρασίες νομίζω !!! Υπερβολικές μ φαίνονται ! Πρώτες ενεργείες τροφοδοτικό κι καθάρισμα κουτιού συν πάστα !! Δεν μ έρχεται κάτι άλλο ! Μόνο με δοκιμές θα βρεις τι φταίει ! 1
Alexlooker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοίταξα λίγο θερμοκρασία και βλέπω κολλημένο τον επεξεργαστή Κοίταξα και αυτό τώρα στους 114°c και δουλευει!! (και δεν ειναι λαθος) #13 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από Alexlooker
MeRo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 στους 114°c και δουλευει!! (και δεν ειναι λαθος) ποιο ειναι 114°c βαθμους γιατι δεν ειδα κατι τετοιο εγω ?
webparts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Για μητρικη το κοβω,αν ηταν δισκος θα εκλεινε με μπλε οθονη,αν ηταν θερμοκρασιες θα εκανε restart. τροφοδοτικο δε μπορει να το παγωνει,θα εκλεινε ξερα.
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες το κουτι σου? Παστα σε cpu εχεις αλλαξει ποτε? Για ξεκινα με αυτα και μετα βλεπουμε για δισκο που ειπες οτι οταν κολλαει το συστημα, ακους τις κεφαλες να χτυπανε... Αν ηταν το τροφοδοτικο, καποιες φορες δεν θα ξεκιναγε καν τα windows και θα χανονταν κι απο το bios ο δισκος ανα διαστηματα...
Alexlooker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 ποιο ειναι 114°c βαθμους γιατι δεν ειδα κατι τετοιο εγω ? cpu.
MeRo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες το κουτι σου? Παστα σε cpu εχεις αλλαξει ποτε? Για ξεκινα με αυτα και μετα βλεπουμε για δισκο που ειπες οτι οταν κολλαει το συστημα, ακους τις κεφαλες να χτυπανε... Αν ηταν το τροφοδοτικο, καποιες φορες δεν θα ξεκιναγε καν τα windows και θα χανονταν κι απο το bios ο δισκος ανα διαστηματα... σκόνη δεν έχει άλλα το κουτί είναι ότι να ναι ούτε ένα ανεμιστήρα δεν έχει Για μητρικη το κοβω,αν ηταν δισκος θα εκλεινε με μπλε οθονη,αν ηταν θερμοκρασιες θα εκανε restart. τροφοδοτικο δε μπορει να το παγωνει,θα εκλεινε ξερα. και άμα είναι μητρική τι μπορώ να κάνω για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα
frapes87 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε πρώτα τροφοδοτικό και μετά το συζητάμε για μητρική
MeRo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οταν λες streaming βλεπεις ή κανεις; βλεπω ,,,δωκιμασα τροφοδοτικο και εκανε παλι το ιδιο τωρα σκεφτομαι μηπως τελικα ειναι η μνημες γιατι στην λιστα της μιτρικης μου δεν βλεπω πουθενα να γραφει για Mushkin 800mhz
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειχαν προβλημα ασυμβατοτητας οι μνημες, τοτε δεν θα επαιζαν απο την πρωτη στιγμη. Εκτος κι αν τις εβαλες τωρα και δεν το θυμαμαι απο την πρωτη φορα που διαβασα το θεμα σου πριν καποιες ημερες... 1
Αντώνης Σκό Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Υψηλή θερμοκρασία.. Άνοιξε το hwmonitor μαζι με το prime95 και αν παγώσει θα ειναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή
MeRo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Υψηλή θερμοκρασία.. Άνοιξε το hwmonitor μαζι με το prime95 και αν παγώσει θα ειναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή το ανοιξα και ανεβηκε σε 95 αλλα του εχω κανει overclock 3ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα