Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άιντε σαμπάνιες σήμερα :)

Σαμπανια να κερασει ο αλλος που πηρε δωρο 220.

Εμεις με 80 ευρω κερναμε καμια κοκακολιτσα στα 2.

Βεβαια στις 20 θα παρω δωρο  και απο την εταιρια που ημουν 9 μηνες

• Like 1
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαμπανια να κερασει ο αλλος που πηρε δωρο 220.

Εμεις με 80 ευρω κερναμε καμια κοκακολιτσα στα 2.

Βεβαια στις 20 θα παρω δωρο και απο την εταιρια που ημουν 9 μηνες

Τι να κλασουν ρε 220; πλάκα έκανα... Εμείς 4 άτομα φάγαμε 800 από τις 28/11, αυτη τη στιγμή είμαι με 100, πανί έχω μείνει.

Δημοσ.

Τι να κλασουν ρε 220; πλάκα έκανα... Εμείς 4 άτομα φάγαμε 800 από τις 28/11, αυτη τη στιγμή είμαι με 100, πανί έχω μείνει.

Σαφως και δεν κλανουν,αφοι ειμαστε ολοι τρυπιοι και κυνηγαμε τους λογαριασμους..

Εγω πηρα αποζημιωση 2.3κ μεσα Σεπτεμβρη,λιγες μερες πριν ειχα παρει και το μισθο και σε 2 μηνες δεν υπηρχε τιποτα..

Και δεν εχω οικογενεια,μονο 2 σκυλια και το κοριτσι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και δεν κλανουν,αφοι ειμαστε ολοι τρυπιοι και κυνηγαμε τους λογαριασμους..

Εγω πηρα αποζημιωση 2.3κ μεσα Σεπτεμβρη,λιγες μερες πριν ειχα παρει και το μισθο και σε 2 μηνες δεν υπηρχε τιποτα..

Και δεν εχω οικογενεια,μονο 2 σκυλια και το κοριτσι μου.

Εμ λογικό.. Στην Ελλάδα δεν συμφέρει καν να ζεις, ας έχεις και λεφτά θα τα χάσεις σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

ελα πανω που το μελετάγαμε..... μολις μπηκαν! δειτε και τους δικους σας λογαριασμους

Δε μπαινουν την ιδια ωρα σε ολους..

Δημοσ.

ελα πανω που το μελετάγαμε..... μολις μπηκαν! δειτε και τους δικους σας λογαριασμους

Ορμάτε Μακεδονομαχοι!!!

Δημοσ.

Παιδες εμενα μπηκαν ολα ( δωρο + επιδομα ) αλλα δεν εχει ανανεωθει το status στη σελιδα.

Παιζει να ειχαν μπει και χθες δηλαδη..

Δημοσ.

Ρε παιδιά ερώτηση..... μου μπήκε και εμένα το επίδομα εκτός από το δώρο..

το επίδομα αφορά το Δεκέμβριο το οπόιο κανονικά θα παίρναμε τιν πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και λογικά το πήραμε νωρίτερα ????

Οπότε το επίδομα το Ιανουαρίου τώρα θα το πάρουμε τις 2  πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου ??

Δημοσ.

Ρε παιδιά ερώτηση..... μου μπήκε και εμένα το επίδομα εκτός από το δώρο..

το επίδομα αφορά το Δεκέμβριο το οπόιο κανονικά θα παίρναμε τιν πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και λογικά το πήραμε νωρίτερα ????

Οπότε το επίδομα το Ιανουαρίου τώρα θα το πάρουμε τις 2  πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου ??

Εγω ενταχθηκα στο επιδομα 1/11 και ειναι το δευτερο επιδομα που παιρνω,οποτε αυτο ειναι του Δεκεμβριου,θεωρητικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...