Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

update :

για δειτε λιγο τι σημαινει αυτο που γραφει ;

07/11/2017 06/12/2018 07/11/2017 12:09:04 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ - ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας  29/11/2018 - 13/12/2018

ΠΟΤε πρεπει να παρουσιαστει ο ανεργος δεν μπορω να καταλαβω για πειτε ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες ειχατε καμια καθυστερηση στο επιδομα ανεργιας αυτο το μηνα;

Κανονικα ηταν να μπουν μετα τις 20 σε εμενα μιας και η βρωμοπαρασκευη επεφτε 19,αλλα ακομα τιποτα.

Στη σελιδα του οαεδ μου βγαζει μονο "καταγραφη" .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vairass είπε

Τελικά μας έβαλαν 2 μήνες μαζί οπότε τώρα θα μπούνε στις 9/2. 

Ποτε μας εβαλαν 2 μηνες μαζι;;;

Στις 26/12/2017 στις 2:58 ΜΜ, vairass είπε

07/11/2017 06/12/2018 07/11/2017 12:09:04 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ - ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωση του Δελτίου Ανεργίας  29/11/2018 - 13/12/2018

ΠΟΤε πρεπει να παρουσιαστει ο ανεργος δεν μπορω να καταλαβω για πειτε ;

Καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι οποιος παιρνει επιδομα ανεργιας δε χρειαζεται να ανανεωνει καρτα ανεργια,οποτε παρουσιαζεσαι αναμεσα στις ημερομηνιες που σου λεει.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Ποτε μας εβαλαν 2 μηνες μαζι;;;

Καποιος εδω μεσα μου ειπε οτι οποιος παιρνει επιδομα ανεργιας δε χρειαζεται να ανανεωνει καρτα ανεργια,οποτε παρουσιαζεσαι αναμεσα στις ημερομηνιες που σου λεει.

Έβαλαν σε νέο άνεργο 2 μήνες μαζί, στην κάρτα πάνω γράφει κάθε πότε πρέπει να παρουσιάζεται ο άνεργος. 

Τα 200 ευρώ μετά το τέλος του επιδόματος ισχύουν ξέρετε; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Έβαλαν σε νέο άνεργο 2 μήνες μαζί, στην κάρτα πάνω γράφει κάθε πότε πρέπει να παρουσιάζεται ο άνεργος. 

Τα 200 ευρώ μετά το τέλος του επιδόματος ισχύουν ξέρετε; 

Νομιζα οτι δε δινουν πλεον καρτα. Οπως σου ειπα,ισχυει η ημερομηνια που αναφερεις παραπανω, 29/11/2018 - 13/12/2018

Δεν εχω ακουσει για 200 ευρω,πρωτη φορα επιδοτουμαι..

Το θεμα ειναι οτι γ@μιουνται στον οαεδ και με σκιζουν αν υπαρχει περιπτωση να μπουν αυτη την παρασκευη,αλλα δεν εχω οπως και να εχει εικονα.

Δεν υπαρχει καν η ειδοποιηση οτι προωθουνται στην τραπεζα τα χρηματα,μονο η καταγραφη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, webparts είπε

Νομιζα οτι δε δινουν πλεον καρτα. Οπως σου ειπα,ισχυει η ημερομηνια που αναφερεις παραπανω, 29/11/2018 - 13/12/2018

Δεν εχω ακουσει για 200 ευρω,πρωτη φορα επιδοτουμαι..

Το θεμα ειναι οτι γ@μιουνται στον οαεδ και με σκιζουν αν υπαρχει περιπτωση να μπουν αυτη την παρασκευη,αλλα δεν εχω οπως και να εχει εικονα.

Δεν υπαρχει καν η ειδοποιηση οτι προωθουνται στην τραπεζα τα χρηματα,μονο η καταγραφη.

Ένα χαρτί δίνουν όχι κάρτα ναι... Γράφει πάνω όμως κάποια πράγματα. Στις 9/2 θα μπούνε λεφτά. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vairass είπε

Ένα χαρτί δίνουν όχι κάρτα ναι... Γράφει πάνω όμως κάποια πράγματα. Στις 9/2 θα μπούνε λεφτά. 

Με ποια αιτιολογια θα μπουν τοτε τα λεφτα;

Εγω δεν πηρα 2 μηνες μαζι..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Με ποια αιτιολογια θα μπουν τοτε τα λεφτα;

Εγω δεν πηρα 2 μηνες μαζι..

Δεν ξέρω λεπτομέρειες... Εμείς πήραμε 2 μήνες μαζί γιστι η αίτηση έγινε 7/11/2017

Δημοσ.

Να τους παρει ο διαολος..Δινουν που δινουν κουτσουρεμενο επιδομα,αμα μας καθυστερουν και μισο μηνα θα πρεπει να παμε να πιασουμε δουλεια παλι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...