Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα καινούργια κάρτα γραφικών. την βάζω στο πισι και δεν ανοίγει. το μόνο που κάνει ειναι πολλά μπιπ μαζεμένα στην αρχή και μετά από ότι καταλαβαίνω ρεσταρτ συνεχεία. 

τι μπορει να φταιει; to hardware που εχω ειναι.  https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z77X-UD5H-rev-10#ov

Καινουργια κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX1050 2GB OC (GV-N1050OC-2GD)

επεξεργαστης Inter i5 3.4MHZ

ram 8 gb

τροφοδοτικό corsair cx600

οταν βγαζω την καρτα το πισι δουλευει κανονικα με την μητρική  

λειτουργικό windows 10 

Δημοσ.

Να μην κουμπωνω σωστά την κάρτα; την πιέζω πολύ αλλά κουνιέται αρκετά είναι η αλήθεια. Τα ρκανα αυτα που με είπες αλλα πάλι τα ίδια. Κανει ενα μεγαλο και γρήγορο μπιπ και μετα 3 συνεχόμενα πολυ γρήγορα

Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι αυτα τα μπιπ ειναι συνηθισμενα για καρτα γραφικων...

6πινο δεν πρεπει να χρειαζεται κιολας αυτη...

Μηπως μπορεις να την δοκιμασεις σε καποιο αλλο pc? Για να αποκλεισουμε κατευθειαν το φταιξιμο της καρτας...

Οταν λες οτι κουνιεται, την τοποθετεις κανονικα, εφαρμοζουν ολα οκ και μετα την βιδωνεις στο κουτι και κουνιεται?

Δημοσ.

Όχι Οχι δεν τξν είχα βιδωμενη. Σύμφωνα με το πάνω άρθρο που απάντησε ο φίλος το ενα μεγαλο και τα 3 μικρα μπιπ είναι AGP error. Μπορεί να μου πει καποιος τι είναι και πως να το φτιάξω αν γίνεται;

Δημοσ.

Όχι Οχι δεν τξν είχα βιδωμενη. Σύμφωνα με το πάνω άρθρο που απάντησε ο φίλος το ενα μεγαλο και τα 3 μικρα μπιπ είναι AGP error. Μπορεί να μου πει καποιος τι είναι και πως να το φτιάξω αν γίνεται;

M.I.T. -> Miscellaneous Settings -> Peg Gen3 Configuration -> Set to Gen3 (instead of Auto).

Επιπροσθετα  set the Init to PEG

Δημοσ.

Ρε φιλε, βαλε την μεχρι να κουμπωσει εντελως, να μην φαινονται καθολου οι χρυσαφι επαφες τεσπα και μετα βιδωσε την πανω στο σασι οπου πρεπει! Μετα αμα δεν κανει τιποτα παλι, τοτε βγαλε την και με τα ενσωματωμενα γραφικα μπες στο bios και κανε αυτο που σου λεει ο E.T phone home! :-D Μετα κανε save και υστερα κανε τερματισμο και ξανα βαλε πανω την καρτα και ξανα ματα εκκινηση για να την δει..

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα αλλα ακομα τιποτα. δεν πιστευω οτι ειναι η καρτα γτ και με την παλια τα ιδια κανει

Δεν θυμαμαι να το ανεφερες αυτο πιο πριν. Δοκιμασε κατι αλλο στο slot, μπορει να τα 'παιξε

Δημοσ.

Δοκιμασα να την βαλω και στα άλλα σλοτ και πάλι τίποτα. Και εγώ αυτο αρχίζω να πιστεύω οτι τα έπαιξε το σλοτ. Αλλα και τα δύο;;;

Δημοσ.

Κανε λιγο μια χαρη και τραβα μια φωτογραφια τα 2 σλοτ κενα και χωστην εδω.

Μου φαινεται πως εχεις καποιο θεμα με τα πινς, και αν οχι αυτο, ειναι μαλλον απο τα πρωτα σου συστηματα και φοβασαι να πατησεις την καρτα μεχρι να τερματισει. Πιστεψε με, θελουν ζορι αυτες, δεν ειναι σαν τις ΡΑΜ. 

• Like 1
Δημοσ.

την παταω την καργια και αλλο δεν παει μεσα. καλα κουμπωνει. τωρα που δοκιμασα και την παλια καρτα. το πισι ανοιγε κανονικα. εκανε ενα μπιπ μονο δηλαδη αλλα δεν ειχα εικονα. μπορει να ειναι και απο τις αλλαγες στο bios δεν ξερω. αλλα μολις κοπαναω την καινουργια μου κανει νουμερα.

file:///C:/Users/boffd/Documents/ViberDownloads/0-02-05-a7a518d70994b6cdc825f84d69242d059ee0d6416cc71b4a99752ccfc0dc481e_full.jpg

Δημοσ.

Εχω την ιδια μητρικη, και εγω ειχα καποτε ενα θεμα με μια 770, απλα δεν δουλευε στο πισι μου, σε αλλο ηταν οκ. ειναι θεμα συμβατοτητας, οτι και να κανεις δεν θα δουλεψει.(Και ναι ειχα δοκιμασει τα παντα)  Με ιδια καρτα αλλης μαρκας μαλλον θα δουλεψει κανονικα. Ειναι το bios που εχουν μερικες καρτες περιεργο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...