SherlockShackleton Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 την παταω την καργια και αλλο δεν παει μεσα. καλα κουμπωνει. τωρα που δοκιμασα και την παλια καρτα. το πισι ανοιγε κανονικα. εκανε ενα μπιπ μονο δηλαδη αλλα δεν ειχα εικονα. μπορει να ειναι και απο τις αλλαγες στο bios δεν ξερω. αλλα μολις κοπαναω την καινουργια μου κανει νουμερα. file:///C:/Users/boffd/Documents/ViberDownloads/0-02-05-a7a518d70994b6cdc825f84d69242d059ee0d6416cc71b4a99752ccfc0dc481e_full.jpg Φιλε εχεις βαλει local URL απο τον υπολογιστη σου. Δυστυχως δεν εχουμε φτασει σε αυτο το επιπεδο τεχνολογιας ακομα. Θα πας imgur.com θα την ανεβασεις εκει και θα δωσεις link, η θα την ανεβασεις στο gallery τοπικα και θα το επιλεξεις απο το κουμπι. Εχω την ιδια μητρικη, και εγω ειχα καποτε ενα θεμα με μια 770, απλα δεν δουλευε στο πισι μου, σε αλλο ηταν οκ. ειναι θεμα συμβατοτητας, οτι και να κανεις δεν θα δουλεψει.(Και ναι ειχα δοκιμασει τα παντα) Με ιδια καρτα αλλης μαρκας μαλλον θα δουλεψει κανονικα. Ειναι το bios που εχουν μερικες καρτες περιεργο. Το να σου τυχει GPU incompatibility ειναι πραγμα το λιγοτερο απιθανο. 1
mixalis95320 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το να σου τυχει GPU incompatibility ειναι πραγμα το λιγοτερο απιθανο. Απιθανο δεν το λες, σπανιο ναι.
SherlockShackleton Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Απιθανο δεν το λες, σπανιο ναι. Πιστεψε με, το πιο μεγαλο θεμα με incompatibility για GPU ειναι να εχεις OS που να περνει drivers, PCI-E 16x και εξωτερικη τροφοδοσια αν χρειαζεται, τιποτα αλλο. Το να εχεις αυτα τα 3 και να μην σου παιζει η καρτα σημαινει οτι εχει προβλημα η καρτα η το slot.
mixalis95320 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεψε με, το πιο μεγαλο θεμα με incompatibility για GPU ειναι να εχεις OS που να περνει drivers, PCI-E 16x και εξωτερικη τροφοδοσια αν χρειαζεται, τιποτα αλλο. Το να εχεις αυτα τα 3 και να μην σου παιζει η καρτα σημαινει οτι εχει προβλημα η καρτα η το slot. Ωραια τα λες, εξηγησε μου τωρα γιατι η καρτα που λεω δουλευει σε αλλο συστημα μια χαρα, και δευτερον γιατι αλλες 30+ που ειχα βαλει πανω στο δικο μου λειτουργουσαν παλι μια χαρα. Δηλαδη... με βαση τα λεγομενα σου λες η pcie εχει θεμα, (εβαλα αλλες 30+ και λειτουργουσαν μια χαρα οπως ειπα) η η καρτα ειχε θεμα ( λειτουργει μια χαρα σε αλλα pc). Και για να σε προλαβω, οχι δεν ηταν θεμα ρυσμισεων, ειχαν δοκιμαστει τα παντα. Δεν νομιζω να υπαρχει λογικη απαντηση, αλλα ξαφνιασε με ευχαριστα αν μπορεις...καλοδεχουμενο! Τωρα στο θεμα του φιλου, νομιζω ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα, γι αυτο και σχολιασα, απλα ηθελα να πω οτι μου εχει τυχει και εμενα παρομοιο προβλημα με αυτη την μητρικη. Αν η καρτα δουλευει σε αλλο υπολογιστη απλα ψαξε και βρες ιδια αλλης μαρκας, αυτη ειναι η συμβουλη μου μεσα απο την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη μητρικη. Φιλικα παντα 1
SherlockShackleton Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια τα λες, εξηγησε μου τωρα γιατι η καρτα που λεω δουλευει σε αλλο συστημα μια χαρα, και δευτερον γιατι αλλες 30+ που ειχα βαλει πανω στο δικο μου λειτουργουσαν παλι μια χαρα. Δηλαδη... με βαση τα λεγομενα σου λες η pcie εχει θεμα, (εβαλα αλλες 30+ και λειτουργουσαν μια χαρα οπως ειπα) η η καρτα ειχε θεμα ( λειτουργει μια χαρα σε αλλα pc). Και για να σε προλαβω, οχι δεν ηταν θεμα ρυσμισεων, ειχαν δοκιμαστει τα παντα. Δεν νομιζω να υπαρχει λογικη απαντηση, αλλα ξαφνιασε με ευχαριστα αν μπορεις...καλοδεχουμενο! Τωρα στο θεμα του φιλου, νομιζω ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα, γι αυτο και σχολιασα, απλα ηθελα να πω οτι μου εχει τυχει και εμενα παρομοιο προβλημα με αυτη την μητρικη. Αν η καρτα δουλευει σε αλλο υπολογιστη απλα ψαξε και βρες ιδια αλλης μαρκας, αυτη ειναι η συμβουλη μου μεσα απο την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη μητρικη. Φιλικα παντα Θεμα τροφοδοσιας. 770 απο Gigabyte μπορει να εχει λιγοτερο tdp απο 770 Asus.
darkpleasure Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ειλικρινά 100000 ευχαριστώ σε όλους που απαντήσατε και προσπαθήσατε να με βοηθήσετε. Δυστυχώς καμιά διαφορά ότι και αν κάνω δεν βλέπω. Οπότε λέω να κάνω την επόμενη κίνηση μου και να αλλάξω μητρική. Τώρα επειδή καταλαβαίνετε δυστυχώς εμένα η γνώσεις μου δεν σας ακουμπάνε καν πάνω σε αυτό το θέμα θα ζητήσω την βοήθειά σας για να βρω μια μητρική που να ταιριάζει σύμφωνα με αυτά που έχει το πισι μου. CPU intel core i5 3570 socket 1155 LGA RAM 8 GB corsair DDR3. Δεν γνωρίζω αν χρειαζόσαστε τίποτα άλλο να σας πω ότι είναι.
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν τα εγραφες απο την αρχη ολα τα δεδομενα φιλτατε, εβγαινε κατευθειαν το πορισμα... Αφου εβαλες και την παλια καρτα πανω και κανει τα ιδια με την καινουργια(ενω πρωτα επαιζε), ε τοτε ειναι η μητρικη λογικα... Τροφοδοτικο ειπαμε οτι δοκιμασες με καποιο αλλο?(Ετσι τυπικα δηλαδη..)
darkpleasure Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Με την καινούργια κάνει ενα μεγαλο μπιπ και 3 σύντομα. Με την παλιά κανει ενα κανονικά αλλά δεν ανοίγει η οθόνη. Οταν βάζω το HDMI στην μητρική το πισι δουλεύει κανονικά απλα κολλάει στα games εννοείται. Το τροφοδοτικό είναι οκ.
panos0100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγω δεν πιστευω οτι ειναι η μητρικη ισως κατι με το bios δεν βλεπει σωστα παλεψε το λιγο ακομα μην αγορασεις μητρικη καινουρια αν δεν εισαι σιγουρος πανε τον υπολογιστη σε καποιον που ξερει και αν πει παλι οτι ειναι η μητρικη τοτε να την αλλαξεις
mixalis95320 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν τα εγραφες απο την αρχη ολα τα δεδομενα φιλτατε, εβγαινε κατευθειαν το πορισμα... Αφου εβαλες και την παλια καρτα πανω και κανει τα ιδια με την καινουργια(ενω πρωτα επαιζε), ε τοτε ειναι η μητρικη λογικα... Τροφοδοτικο ειπαμε οτι δοκιμασες με καποιο αλλο?(Ετσι τυπικα δηλαδη..) Ξερεις τι, το συγκεκριμενο bios της ζ77 δεν πολυ γουσταρει αλλαγες σε gpu, οταν αλλαζεις καρτες και ρυθμισεις αργει λιγο να στροφαρει μερικες φορες, (γενικα τα auto settings που εχει δεν...απλα δεν.) Θελει manual. Πριν ειπε οτι δουλευε η παλια καρτα του, ειμαι σιγουρος πως αν κανει reset θα στρωσει. Λογικα εχει μεινει σε igpu output. Τα εχω φαει στην μαπα ολα αυτα εδω και χρονια. Οποτε καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασμα.. ΥΓ. Πατα το κουμπι για bios reset και πες μας τι κανει. Νομιζω ειναι αυτο στα αριστερα. Οσο για τον φιλο που ειπε για το tdp, Ειχα βαλει και καρτες με μεγαλυτερο. Δεν θα το συνεχισω αλλο, δεν εχει νοημα.
darkpleasure Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Να σας πω λοιπόν οτι όλα είναι οκ πλεον και το πισι δουλεύει κανονικά το ίδιο και η κάρτα. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσετε και ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Ενα μπιος update και ήταν όλο το θεμα όποιο επειδή δεν ξέρω δεν το έκανα σωσρα αλλα τωρα το κατάφερα και υο πισι λειτουργεί. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ξερεις τι, το συγκεκριμενο bios της ζ77 δεν πολυ γουσταρει αλλαγες σε gpu, οταν αλλαζεις καρτες και ρυθμισεις αργει λιγο να στροφαρει μερικες φορες, (γενικα τα auto settings που εχει δεν...απλα δεν.) Θελει manual. Πριν ειπε οτι δουλευε η παλια καρτα του, ειμαι σιγουρος πως αν κανει reset θα στρωσει. Λογικα εχει μεινει σε igpu output. Τα εχω φαει στην μαπα ολα αυτα εδω και χρονια. Οποτε καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασμα.. ΥΓ. Πατα το κουμπι για bios reset και πες μας τι κανει. Νομιζω ειναι αυτο στα αριστερα. Οσο για τον φιλο που ειπε για το tdp, Ειχα βαλει και καρτες με μεγαλυτερο. Δεν θα το συνεχισω αλλο, δεν εχει νοημα. Μα δεν βιαστηκα καθολου να βγαλω συμπερασμα! Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω λεγοντας οτι ειναι η μητρικη... Εννοω οτι δεν φταινε οι καρτες αλλα κατι στην μητρικη! Αρα εκει να επικεντρωθει κι οχι να παει κατευθειαν να παρει καινουργια! Που τελικα οντως το βρηκε κιολας και ολα οκ... Απλα με την καινουργια καρτα τα μπλοκαρε ολα και μετα επειδη επαθε το κοκομπλοκο του δεν επαιζε ουτε με την παλια! Αντε και με γεια αδελφε τωρα! 1
mixalis95320 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Να σας πω λοιπόν οτι όλα είναι οκ πλεον και το πισι δουλεύει κανονικά το ίδιο και η κάρτα. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσετε και ασχοληθήκατε με το θέμα μου. Ενα μπιος update και ήταν όλο το θεμα όποιο επειδή δεν ξέρω δεν το έκανα σωσρα αλλα τωρα το κατάφερα και υο πισι λειτουργεί. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά Το Bios update ειτε το κανεις ειτε οχι, δεν υπαρχει εγινε 90%. Πριν ελεγες οτι το εκανες. Anyway. αφου δουλεψε εληξε το θεμα.. Μα δεν βιαστηκα καθολου να βγαλω συμπερασμα! Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω λεγοντας οτι ειναι η μητρικη... Εννοω οτι δεν φταινε οι καρτες αλλα κατι στην μητρικη! Αρα εκει να επικεντρωθει κι οχι να παει κατευθειαν να παρει καινουργια! Που τελικα οντως το βρηκε κιολας και ολα οκ... Απλα με την καινουργια καρτα τα μπλοκαρε ολα και μετα επειδη επαθε το κοκομπλοκο του δεν επαιζε ουτε με την παλια! Αντε και με γεια αδελφε τωρα! Μπορει και να εχεις δικιο... Και εσυ καταλαβες μαλλον λαθος τον τονο μου, φιλικα μιλουσα παντα. Τελος καλο ολα καλα.. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται φιλικα! Αυτα εχει ο γραπτος λογος...Δεν παρεξηγησα φιλτατε τον τονο σου!Καλη συνεχεια...!!! 1
panos0100 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είδες καλά είπα εγώ κάτι με το bios γίνεται θα αγοραζες τζάμπα μητρική στο τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα