Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα ένα smartphone με ηλεκτρονική αγορά και στη τρίτη μέρα χρήσης, ξαφνικά εκεί που ήταν στην αναμονή το κινητό η μπαταρία από 65% πήγε στο 0%. Αυτό το κατάλαβα εκ των υστέρων. Το πήρα στα χέρια μου πήγα να το ξεκλειδώσω και δεν έκανε τίποτα. Βάζω το φορτιστή και ήταν στο 0%

Το πήγα στο e-shop και ζήτησα αντικατάσταση λόγω DOA. Επειδή δε ξέρω αν θα μου το αντικαταστήσουν, πολύ πιθανό να μου πουν πως λειτουργεί κανονικά και να κάνουν γαργάρα το battery drain, αν μου στείλουν πίσω την ίδια συσκευή, μπορώ να επιστρέψω οριστικά τη συσκευή και να ζητήσω τα χρήματα πίσω, μετρητά όπως πλήρωσα και όχι πιστωτικά και τέτοια κόλπα που κάνουν ;  

Δημοσ.

Αφού είναι ηλεκτρονική αγορά μπορείς εντός 14 ημερών. Μπορεί να σου κόψει κάτι όμως το eshop επειδή ανοίχτηκε.

Δημοσ.

Δε θελω να σε στεναχωρησω,αλλα δυσκολα να ερθει μεσα σε 14 μερες εαν εχει παει στο σερβις.

Θυμαμαι καποια σερβις που εκαναν 40 ημερες.

Και οταν ερθει πισω θα ειναι αργα για επιστροφη.

Εαν γινει ετσι,το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να το βαλεις να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν ξεκινησει η διαδικασια να του βγαλεις τη μπαταρια.Ισως ετσι μπρικαρει ( κολλησει ) και μπορεσεις να παρεις αλλο με εγγυηση.

Δημοσ.

Είναι σχετικά γρήγορο το σέρβις του eshop, μπορεί και να προλάβει. Για το άλλο που λες, πρέπει να βγαίνει και η μπαταρία και στα περισσότερα πλέον δεν βγαίνει! :)

Δημοσ.

Είναι σχετικά γρήγορο το σέρβις του eshop, μπορεί και να προλάβει. Για το άλλο που λες, πρέπει να βγαίνει και η μπαταρία και στα περισσότερα πλέον δεν βγαίνει! :)

Ειχα στειλει προσφατα λαπτοπ,εκανε 40κατι μερες,το ιδιο και πριν 2 χρονια.

Εχεις δικιο δε σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο τις νεες συσκευες.

Λυσεις υπαρχουν παντως,μπορει ακομα και να περασει λαθος rom και να το μπρικαρει ετσι,εαν πιανουν λιγο τα χερια του σε αυτα.

Δημοσ.

Ειχα στειλει προσφατα λαπτοπ,εκανε 40κατι μερες,το ιδιο και πριν 2 χρονια.

Εχεις δικιο δε σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο τις νεες συσκευες.

Λυσεις υπαρχουν παντως,μπορει ακομα και να περασει λαθος rom και να το μπρικαρει ετσι,εαν πιανουν λιγο τα χερια του σε αυτα.

Όσες φορές χρειάστηκα το σέρβις του eshop περίμενα γύρω στις 10 μέρες γι'αυτό το είπα, αλλά πάει αρκετός καιρός είναι η αλήθεια...

Δημοσ.

Όσες φορές χρειάστηκα το σέρβις του eshop περίμενα γύρω στις 10 μέρες γι'αυτό το είπα, αλλά πάει αρκετός καιρός είναι η αλήθεια...

Θυμαμαι εποχες που παρηγγελνα στις  4 το ξημερωμα και στις 12 ητο Καλαματα :P

Δημοσ.

Θυμαμαι εποχες που παρηγγελνα στις  4 το ξημερωμα και στις 12 ητο Καλαματα :P

Όντως! Γενικά εγώ με πολλές παραγγελίες δεν είχα ποτέ παράπονο, παρόλα αυτά που λέγονται. Η ταχύτητα πρέπει να έχει πέσει λίγο πάντως, πριν λίγες μέρες παρήγγειλα μετά από καιρό κάτι ετοιμοπαράδοτο και ήρθε σε δύο μέρες κι όχι σε μία.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως! Γενικά εγώ με πολλές παραγγελίες δεν είχα ποτέ παράπονο, παρόλα αυτά που λέγονται. Η ταχύτητα πρέπει να έχει πέσει λίγο πάντως, πριν λίγες μέρες παρήγγειλα μετά από καιρό κάτι ετοιμοπαράδοτο και ήρθε σε δύο μέρες κι όχι σε μία.

Κοιτα,αρχικος παραγοντας στην εξυπηρετηση μας ειναι τα κατα τοπους καταστηματα.

Δε συνεργαζονται ολα τα "αφεντικα" το ιδιο καλα με την αλυσιδα.

Ας πουμε για το καταστημα στο μενιδι αν θυμαμαι καλα εχω ακουσει πολυ κακα λογια.

Εγω Καλαματα δεν ειχα ποτε προβλημα,τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και σχεδον ολα ερχονταν στην ωρα τους.

Τωρα πλεον η καθυστερηση ειναι λογικη,δεδομενου οτι ολη Ελλαδα υπολειτουργει και ολα τα καταστηματα πλεον ειναι understaffed.

Δημοσ.

Σχεδόν 1 εβδομάδα μετά και ακόμα το προϊόν δεν έχει πάει στα κεντρικά. Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ; Οι παραγγελίες σε 2 ημέρες εργάσιμες είναι παντού και αυτό ακόμα δεν έχει πάει στα κεντρικά ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...