Alekos7575 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σας παιδια!!! Καλο μηνα!! Επειδη ψαχνω για multi-host ,, μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο? Για να μην την πατησω? Βρηκα το all-debrid. Eιναι καλο? Επεισης εβαλα το jdownloader. Eυχαριστω πολυ!! Περιμενω τις απαντησεις σας!!!!!!!
imvrios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Είχα Zevera, είναι απατεώνες, σπάνια μπορούσες να κατεβάσεις από τους δημοφιλείς hosters μέσω της υπηρεσίας της. Τώρα έχω premiumlinkgenerator. Πολύ πιο αξιόπιστη υπηρεσία αλλά υποστηρίζει λίγους hosters και δυστυχώς όχι nitroflare / icerbox. Επειδή όλοι έχουν συχνά ή λιγότερο συχνά διαστήματα με αδυναμία downloading από κάποιους hosters, εγώ επιλέγω πακέτα όγκου δεδομένων και όχι χρονικής διάρκειας (έχω αγοράσει 5ΤΒ με 150€). Τέλος, ο jdownloader είναι πολύ καλός αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ τον IDM.
Alekos7575 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ imvrios!!! Περιμενω και αλλες γνωμες......
spartak1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πες πρώτα για ποιους Hoster ενδιαφέρεσαι για να είναι και πιο συγκεκριμένες οι προτάσεις
Alekos7575 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα και παλι! Επειδη ειμαι αρχαριος και θελω να κατεβαζω κανα τραγουδακι..... εχω βρει το warez bb kai dirty warez. (Eκτως και αν προτεινετε καποιο αλλο για music mp3) Αυτα απο οτι βλεπω εχουν διαφορα και οχι ενα hoster.(rapidgatror---uploaded kai polla alla) Για αυτο ρωταω,αν υπαρχει ενα καλο multi hoster ,,,για να πληρωσω να γραφτω και να κατεβαζω ολα αυτα τα hoster που αναφερουν αυτα τα sites. Sorry αλλα ειμαι αρχαριος. Αν μπορει καποιος ας με βοηθεισει.... Σας ευχαριστω πολυ,,,!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα