Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή google play currency

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας για να αλλαξω τo νομισμα στο play store. Εχω τρια προφιλ πληρωμων (Ελληνικο, Γερμανικο και Αγγλικο). Οποιο και να επιλεξω μου εμφανιζει λιρες Αγγλιας στις εφαρμογες. 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μήπως μένεις στην Αγγλία; Έχω την εντύπωση πως αυτόματα επιλέγεται από την Google το νόμισμα, ανάλογος το που στο κόσμο βρίσκεσαι.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Google στο παρελθόν και δεν έτυχε να δω κάποια τέτοια επιλογή.

Δημοσ.

Μήπως μένεις στην Αγγλία; Έχω την εντύπωση πως αυτόματα επιλέγεται από την Google το νόμισμα, ανάλογος το που στο κόσμο βρίσκεσαι.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Google στο παρελθόν και δεν έτυχε να δω κάποια τέτοια επιλογή.

Στην Ελλάδα είμαι...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είμαι...

Μήπως χρησιμοποιείς VPN ή κάτι παρόμοιο που σε κάνει να φαίνεσαι στην Αγγλία;

Μήπως έχεις στις ρυθμίσεις του κινητού/λογαριασμού Google λάθος χώρα ή λάθος ζώνη ώρας;

Googlare: Google Play wrong currency

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. :/

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς VPN ή κάτι παρόμοιο που σε κάνει να φαίνεσαι στην Αγγλία;

Μήπως έχεις στις ρυθμίσεις του κινητού/λογαριασμού Google λάθος χώρα ή λάθος ζώνη ώρας;

Googlare: Google Play wrong currency

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. :/

Ευχαριστω για τον ενδιαφερον σου! Η αληθεια ειναι οτι τωρα που το λες, οταν συνδεομαι στο δικτυο στη δουλεια (ethernet) εχει Αγγλικη ip. Οποτε πιθανον αυτος ειναι ο λογος. Το θεμα ειναι πως θα το διορθωσω; :-/ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...