Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι φοιτητης φαρμακευτικης και εχεις διλημμα μεταξυ σουβλατζιδικου και φαρμακειου

(Score = 74% retarded)

(Continue Y/N)

(Insert Coin)

Εξήγησα τους λόγους που είμαι σε δίλημμα. Ανάνγωση ενδεχομένως να ξέρεις.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εξήγησα τους λόγους που είμαι σε δίλημμα. Ανάνγωση ενδεχομένως να ξέρεις.

(Score=82% Retarded)

Δημοσ.

Εννοείται στο φαρμακείο, να προσέχεις όμως στις εφημερίες μη βρει ευκαιρία να σε ξεμοναχιάσει...

​Το να σου προτείνει ένας φίλος δουλειά πάντως μόνο περίεργο δεν είναι, δεν ξέρω μήπως εσύ θα ήθελες να είναι περίεργο και γι'αυτό έχεις δεύτερες σκέψεις...

• Like 1
Δημοσ.

Στο φαρμακείο να πας εννοείται! Απλά θα κάνετε μια κουβέντα και θα ξεχωρίσετε όσο γίνεται τα επαγγελματικά από τη φιλία. Αν και αφού για πρακτική θα πας (κι όχι συνέταιρος ας πούμε) δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Στο φαρμακείο να πας εννοείται! Απλά θα κάνετε μια κουβέντα και θα ξεχωρίσετε όσο γίνεται τα επαγγελματικά από τη φιλία. Αν και αφού για πρακτική θα πας (κι όχι συνέταιρος ας πούμε) δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

Δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα. Με αγχωσε λιγο ο κολλητος μου που μου ειπε οτι αν οι αλλοι υπαλληλοι βλεπει οτι ειμαι φιλος του θα με θεωρουν τον ρουφιανο του και θα με εχουν σε μαυρη λιστα αλλα νταξει δε νομιζω να ναι ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα. Με αγχωσε λιγο ο κολλητος μου που μου ειπε οτι αν οι αλλοι υπαλληλοι βλεπει οτι ειμαι φιλος του θα με θεωρουν τον ρουφιανο του και θα με εχουν σε μαυρη λιστα αλλα νταξει δε νομιζω να ναι ετσι

Στο χέρι σου είναι να είσαι σωστός και να έχεις καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

καλά κάνεις και μοιράστηκες τον προβληματισμό σου. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. 

Το φαρμακείο πόσο μεγάλο είναι; γιατί αν είναι μικρό νομίζω θα ναι δύσκολο να σε ενοχλήσει.

Τελοσπάντων απο αυτά που ανεφερες στο πρωτο ποστ (βόλτες με το αμάξι του, σινεμά και φαγητό) δεν φαίνεται για τέτοιος. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα αλλά αν μετα με ενοχλούσε θα έφευγα για τα πιττόγυρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

καλά κάνεις και μοιράστηκες τον προβληματισμό σου. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. 

Το φαρμακείο πόσο μεγάλο είναι; γιατί αν είναι μικρό νομίζω θα ναι δύσκολο να σε ενοχλήσει.

Τελοσπάντων απο αυτά που ανεφερες στο πρωτο ποστ (βόλτες με το αμάξι του, σινεμά και φαγητό) δεν φαίνεται για τέτοιος. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα αλλά αν μετα με ενοχλούσε θα έφευγα για τα πιττόγυρα.

Μεγάλο είναι το φαρμακείο πρέπει να χει 7-8 υπαλλήλους.. έχει και από πάνω όροφο.. τωρα τετραγωνικα δεν ξερω για να σου πω παντως δεν ειναι το συνοικειακο που εχουμε στο μυαλο μας που έχει τον κυρίως χώρο και ένα δωματιάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...