Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ανα διαστήματα παρατηρώ οτι κάποιοι χρήστες ποστάρουν στο πολυτονικό.Δεδομένου οτι είναι παλαιολιθικό και κουραστικό στο μάτι συν ότι έχει καταργηθεί δια νόμου από το 1982 αυτή η μορφή γραφής των Ελληνικών προτείνω να μην επιτρέπεται η χρήση του στον ίνσο.Έψαξα να δω αν παίζει κάποιος κανόνας αλλά δε βρίσκω κάτι που να το απαγορεύει explicitly στο ινσο. Καιρός να γίνει δε νομίζετε;
Pseudonumo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ελάχιστοι που πρακτικά δεν ενοχλούν...
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης οι προτάσεις για ένα καλύτερο φόρουμ απαγορεύεται να γίνονται στο μπλα μπλα αλλά δεν βλέπω να το τηρείς 1
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ένας μου έρχεται τώρα, δεν με ενοχλεί προσωπικά.
Lazlow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 πριν μερικά χρόνια στο λύκειο είχαμε 1-2 καθηγητές που γράφανε ακόμα με πολυτονικό. δεν μπορώ να πω ότι μας κουράσανε ιδιαίτερα αντιθέτως αποκτούσαν περισσότερο ενδιαφέρον αυτά που έγραφαν
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι να μεταφερθεί στη κατάλληλη ενότητα το νήμα.Απο συνήθεια το πόσταρα εδώ. Πάντως εμένα μου φαίνεται απορυθμιστικό να ποστάρουν στο πολυτονικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως εμένα μου φαίνεται απορυθμιστικό να ποστάρουν στο πολυτονικό. Και εμενα μου φαινεται απορυθμιστικο να θελει καποιος να απαγορευσει οτι θεωρει απορυθμιστικο αλλα συγκρατουμαι
palawiaris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Άμα ήξερα θα έγραφα συνέχεια στο πολυτονικό!!
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι ελαχιστα τα ποστ που εχω εντοπισει και δε με ενοχλουν πρεπει να πω. Προφανως αν γινει σε υπερθετικο βαθμο ισως να υπαρχει θεμα. Αν και ειναι πασιφανες, να πω πως αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και δεν ειναι επισημη θεση της ομαδας συντονισμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις