cabdik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 γενικα δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. απλα κοιτας με το μπατζετ σου, να βαλεις ο,τι καλυτερο μπορεις τωρα, χωρις παραχωρησεις σε καιρια σημεια..! η πλατφορμα ειναι καινουρια και εχει αρκετο μελλον. μην πιεζεσαι να βαλεις τωρα ο,τι καλυτερο υπαρχει και μπορεις. αυτο το λεω κυριως για τον επεξεργαστη. σε 4 μηνες απο σημερα. θα εχουμε τους Ryzen 2. ειναι πολυ κοντα ο καιρος. ειπα την αποψη μου. καποιος αλλος θα σου πει κατι αλλο. εσυ θα αποφασισεις που θα καταληξεις τελικα.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι και αστέρι όπως οι τελευταίοι FX !!! (9xxx) Εχεις τετοιο μισος και κολλημα ρε φιλε που δεν παιζεσαι με τιποτα! Οι πρωτοι ryzen εχουν 50+ % καλυτερο ipc απο τους fx κι εσυ περιμενεις την δευτερη γενια ryzen να ειναι 9χχχ fx? Ξεκολλα ρε.... Εισαι τοσο προκατειλλημενος που παντου δεν χανεις ευκαιρια να μας πεις για τους fx! Ας τους συγκρινουμε και με τους pentium d τοτε! Μηπως θυμασαι αυτους τους φοβερους τεχνολογικα επεξεργαστες? Απεναντι απο τους πρωτους πραγματικους διπυρηνους athlon x2? Συγκεντρωσου μωρε παιδακι μου! Εβγαλε καλα κομματια η ιντελ, οταν βγουν και τα πιο φθηνα mobo θα ειναι πλεον και πιο vfm! Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα αλλα δεν κανουν για πουθενα!Για τα λεφτα τους πολλα αλλα πακετακια-συστηματακια amd κτλ αξιζουν και με το παρα πανω! Πες κι ενα ευχαριστω ρε συ! Αμα δεν ηταν καλοι οι ryzen , θα εβλεπες ι3 4πυρηνο καθαρο, ι5 6πυρηνο και ι7 με 12νηματα? Ακομα ι3 2c/4t θα προτεινες στους περισσοτερους για gaming και ι5 4c/4t στους πιο απαιτητικους! Για ι7 4c/8t δεν το συζηταμε... Μονο για τους εκλεκτους... Δειτε ολη την εικονα ρε παλικαρια.... Οχι αλλο καρβουνο....... 3
Eskes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 λοιπόν για να επανέλθω στο πλάνο που κατέληξα.. Psu: Corsair Rm750x mobo: x370 asrock killer sli (για να ταιριάζει με το κουτι αφου ειναι ασπρο-μαυρο και ελπίζοντας οτι θα ειναι καλη βαση για την δεύτερη γενιά ryzen) Αγοράστηκε cpu: Ryzen 3 1200, γιατι μου φτανει προς το παρον απο οσο εψαξα και βλεποντας και παραδείγματα στο youtube. Θα γινει αναβάθμιση οταν βγουν οι 2ης γενιας σε κατι αρκετα πιο καλο. Ram: Hyper X Predator 8gb ddr4 2400Mhz. Εδω εχω το μεγάλο πρόβλημα μου...εχω χαθει στα site της μητρικης και αυτα των κατασκευαστριων Ram και ψαχνω για συμβατή-τες Ram και δεν μπορω να βρω κατι σε 8gb και 3000-3200Mhz που να δουλεύουν. 8gb γιατι οι τιμες εχουν ξεφυγει πολυ και δεν εχω καμια διαθεση να πεταξω λεφτα αυτη την στιγμη για 16gb. Αν καποιος εχει την συγκεκριμενη και παιζει με ram περα απο αυτες που προτινει το site της Asrock παρακαλω να με ενημερωσει. Ακομα και στο site της Gskill δεν δινει για την μητρικη αυτην Ram πανω απο 2400Mhz Gpu: gtx 1060 6gb Νομιζω για την χρηση που το θελω ειναι οκ για αρχη. Ειναι καλη βαση για μελλοντικη αναβάθμιση ενος επεξεργαστη, μολις βγουν οι ryzen 2 και μια καρτας γραφικων σε 3-4 χρονια. Πως το βλεπετε?
countass Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html Εγω και αλλοι απο δω μεσα βαλαμε αυτη και παιζει μια χαρα σε asrock b350.νμζ αναφέρθηκε και oc πανω απο την ονομαστική της ταχύτητα.ξεκινα παντως με την καρτα και δοκιμασε κανα game με overclock να δοκιμασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα