Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και δεν υπαρχει αν και νομιζω καλο θα ηταν εστω ενα γενικο κομματι για τηλεφωνια το γραφω εδω .. Εχω σταθερο ΟΤΕ της μορφης 210-1234567 Εχω κινητο Vodafone με φορητοτα απο την παλια παλια QTelecom με ιδιο αριθμο και προθεμα 699 δηλαδη 699-1234567 (μπορουσε καποιος με συμβολαιο να παρει αριθμο της επιλογης του ). Σε συγκεκριμενους αριθμους προς την δουλεια και μονο που εχουν αμεση κλιση αλλα μεσω τηλεφωνικου κεντρου και απο το σταθερο και απο το κινητο αν καλεσω δειχνουν κατηλημμενοι ενω δεν ειναι . Αν καλεσω απο αλλο κινητο δικο μου Vodafone μια χαρα καλει . Πηρα την Vodafone ανεφερα το προβλημα μου ειπαν και πλητρολογησα και για να "καθαρισει" η γραμμη εκλεισα το τηλ και μετα οταν το ανοιξα καλει κανονικα . Πηρα και τον ΟΤΕ και μου ειπαν θα το κοιταξουν εντος 48 ωρων και θα εχω ενημερωση Προς αλλους αριθμους κανενα προβλημα ουτε σε εισερχομενες ουτε σε εξερχομενες κλισεις . Ακομα και τους αριθμους που δεν μπορω να καλεσω με καλουν κανονικα . Πολυ περιεργα πραγματα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα