Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω windows 10 pro και έχω το εξής πρόβλημα:

πατώντας τερματισμό λειτουργίας ο υπολογιστής φαίνεται να κλείνει κανονικά αλλά τα led στο ποντίκι μένουν αναμμένα και επιπλέον ο υπολογιστής ξανανοίγει πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο. Τι συμβαίνει;

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή μετά το μεγάλο Fall Creators Update και την ταυτόχρονη αλλαγή κάρτας γραφικών (δεν είχα στο σύστημά μου και πρόσθεσα μια gtx 950). 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!

Δημοσ.

Δε γνωρίζω από faildows 10, αλλά είναι φως φανάρι ότι ο υπολογιστής μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας (sleep mode) αντί για τερματισμό. Όλο και κάποια επιλογή θα υπάρχει για να το αλλάξεις, ελπίζω. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα zorans

ξεκινα με το να κανεις απενεργοποίηση το fast startup από τα power plans.

settings > system > power and sleep > στα δεξια additional power settings > choose what the power button does > change settings that are currently unavailable > βγαλε το tick στο fast startup.

αν δεν δουλεψει παμε στη δευτερη λυση
control panel > power options > change plan settings (στο πλανο σου) > usb settings > disable και restart. Ετσι το ελυσα εγω.

good luck.
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε c0stas13 σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Έλυσα το πρόβλημα  με την πρώτη λύση που πρότεινες.

Καλά δεν παίζονται εκεί στην microsoft...

• Like 1
Δημοσ.

γιατι δεν ειναι σωστο? τα περισσοτερα pc & laptop βγαζουν κρισιμα σφαλματα kernel power κατα τον τερματισμο με την επιλογγ στο on.απλα ο κοσμος δεν το ξερει κι ο υπολογιστης δεν κανει ποτε κανονικα τερματισμο .μια ματια στα συμβαντα η στο ιστορικο αξιοπιστιας θα σε πεισει. θα δεις χ χ χ χ χ και τα windows δεν τερματιστηκαν σωστα. μιλαμε το εχω δει σε οποιονδηποτε υπολογιστη με 10 εχω τσεκαρει ειτε λαπτοπ ειτε desktop με απειρες συνθεσεις hard. τσεκαρε το να δεις.

Δημοσ.

Έχω βάλει 10άρια σε πάρα πολλά lap/desktop και δεν χρειάστηκε σε κανένα να απενεργοποιήσω το faststart και σε κανένα δεν είχα θέματα με τον τερματισμό.

Βέβαια, αν δω ότι δεν τραβάει σωστά με τα 10 ένα σύστημα το γυρνάω στα 7 χωρίς δεύτερη σκέψη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...