timopie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετώ το φορουμ, Είμαι ανάμεσα σε 2 τροφοδοτικά και δυσκολεύομαι να επιλέξω. Πολύ παρόμοια μεταξύ της και σε θέμα τιμής. Έχω διαβάσει διάφορα reviews και για τα δύο αλλά δεν με βοήθησαν να επιλέξω. Αν γνωρίζετε απο δική σας εμπειρία πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. EVGA SuperNOVA G3 750W 2. Corsair RM750i
life is music Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετώ το φορουμ, Είμαι ανάμεσα σε 2 τροφοδοτικά και δυσκολεύομαι να επιλέξω. Πολύ παρόμοια μεταξύ της και σε θέμα τιμής. Έχω διαβάσει διάφορα reviews και για τα δύο αλλά δεν με βοήθησαν να επιλέξω. Αν γνωρίζετε απο δική σας εμπειρία πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1. EVGA SuperNOVA G3 750W 2. Corsair RM750i και τα δυο ειναι καλα αλλα αμα το συστημα δεν χρειαζεται τοσα watt δες αυτο εδω π γ τα λεφτα του ειναι ο ορισμος του value for money https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html?from=catspan&keyphrase=tx+650
argimeg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αγόρασα πριν κανένα χρόνο το Corsair RM750i και διάλεξα αυτό αντί αυτού της EVGA λόγω του software της corsair που βλέπεις την κατανάλωση. Μετά από έναν μήνα δεν το κοιτούσα καν και μετά έβγαλα από το startup και το πρόγραμμα της corsair γιατί έτρωγε cpu και μνήμη. Εάν διάλεγα τώρα θα διάλεγα αυτό που δίνει μεγαλύτερη εγγύηση γιατί και τα δυο είναι κορυφαία. Και επειδή μόλις είδα ότι και τα δύο έχουν 10 χρόνια εγγύηση, θα διάλεγα το φθηνότερο από τα δύο
timopie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 και τα δυο ειναι καλα αλλα αμα το συστημα δεν χρειαζεται τοσα watt δες αυτο εδω π γ τα λεφτα του ειναι ο ορισμος του value for money https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html?from=catspan&keyphrase=tx+650 ναι το έχω τεεκαρει αλλά μάλλον θα πάω σε 750 για να είμαι πλήρη καλυμμένος Αγόρασα πριν κανένα χρόνο το Corsair RM750i και διάλεξα αυτό αντί αυτού της EVGA λόγω του software της corsair που βλέπεις την κατανάλωση. Μετά από έναν μήνα δεν το κοιτούσα καν και μετά έβγαλα από το startup και το πρόγραμμα της corsair γιατί έτρωγε cpu και μνήμη. Εάν διάλεγα τώρα θα διάλεγα αυτό που δίνει μεγαλύτερη εγγύηση γιατί και τα δυο είναι κορυφαία. Και επειδή μόλις είδα ότι και τα δύο έχουν 10 χρόνια εγγύηση, θα διάλεγα το φθηνότερο από τα δύο Το πρόγραμμα εννοείς το Corsair link? Τρώει τόσο πολύ cpu και ραμ σε ποσοστό που να μην αξίζει να το χρησιμοποιείς?
life is music Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ναι το έχω τεεκαρει αλλά μάλλον θα πάω σε 750 για να είμαι πλήρη καλυμμένος Το πρόγραμμα εννοείς το Corsair link? Τρώει τόσο πολύ cpu και ραμ σε ποσοστό που να μην αξίζει να το χρησιμοποιείς? καταρχας πες μας απο τ αποτελείται το συστημα σου γ ν σ πουμε ακριβος ποσα watt thes 1
timopie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 καταρχας πες μας απο τ αποτελείται το συστημα σου γ ν σ πουμε ακριβος ποσα watt thes CPU Ryzen 1700xRam 16gb GPU GTX 1080ti Mobo gigabyte x370 gaming Corsair H110i Θα γίνει overclock Στο psu calculator μου έβγαλε γύρω στα 650 αλλά θέλω να είναι και λίγο future proof για τυχόν μελλοντικα upgrades.
life is music Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 CPU Ryzen 1700x Ram 16gb GPU GTX 1080ti Mobo gigabyte x370 gaming Corsair H110i Θα γίνει overclock Στο psu calculator μου έβγαλε γύρω στα 650 αλλά θέλω να είναι και λίγο future proof για τυχόν μελλοντικα upgrades. des kai ayto αρκετα καλο και ποιοτικό https://www.skroutz.gr/s/4184828/CoolerMaster-G750M.html?from=catspan&keyphrase=g750m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα