Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως μία 17άρα sony έχω που δεν θυμάμαι να είχα δώσει υπερβολικά λεφτά να την πάρω.

Στις μεγάλες ίντσες (19 και πάνω, μη φανταστείς καμιά 30αριά :) ) ανέβαινε πάρα πολύ η τιμή!

Δημοσ.

Μια 24" crt (eizo) καλή το 2003 έκανε 1500 ευρώ ...

μια μετρια 700 (philips) ευρώ ...

Και χρειαζόταν 2 άντρες για να την σηκώσουv.

24αρα και Eizo το 2003 παίρναν οι εκατομμυριούχοι.

Δημοσ.

Μέχρι το 1999 , συνηθισμένη , για τον πολύ κόσμο ήταν η 15" .

Τα επόμενα 2 χρόνια η 17" .

Οι 19" έγιναν σχετικά προσιτές μετά το 2001, αλλά είχαν αρχίσει να εμφανίζονται lcd σε καλύτερες τιμές. 

Δημοσ.

Δες σε 144hz monitor με τεχνολογια motion blur reduction. Πχ στην LG 24gm79 π εχω εγω το λεει 1ms reduction καπως ετσι. Αλλες εχω δει το λενε ultra low motion blur. Εχει πολυ καλη κινηση. Και σε σκρολ βλεπεις κανονικα τα γραμματα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει καμια επαφη μεταξυ των δυο τεχνολογιων,οι υποχωρησεις με τις "λεπτες και ομορφες" οθονες ειναι πολλες,αλλα τι να κανουμε ..

Μια φορα στο τοσο καθομαι και παιζω σε μια 17'' crt viewsonic ,αν ειχα αγορασει τοτε μια μεγαλυτερη πανω απο 22'' θα επαιζα ακομη σε αυτη και θα ειχα τις lcd κτλ για κειμενο και γραφειο μονο.

Θυσιασαμε πολυ ποιοτητα απεικονισης στο βωμο του design,του 16:10,16:9 ,και της ευκολιας τοποθετησης και μεταφορας που εχουν οι σημερινες οθονες,το μονο θετικο ειναι οι τιμες οπου ειναι χωμα,η καταναλωση και η ακτινοβολια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...