Sadako Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε συγκεντρωτικό τόπικ για αγορά UPS, αλλά δεν το βρήκα με το search. Μετά από πολλές αναβολές (και προσευχές αφού ευτυχώς δεν το έχω πληρώσει μέχρι τώρα) ήρθε η ώρα για αγορά UPS. Το σύστημα στο οποίο θα μπει αποτελείται από: - i7-5820k - Asrock X99 extreme4 - 32GB (4x8) Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 - Asus DUAL-GTX1070-O8G - 2 μηχανικούς σκληρούς + 1 SSD (παίζει το ενδεχόμενο σύντομα να γίνει αγορά επιπλέον δίσκου/ων) - 2 οθόνες (μια Dell U2410 και μια 22" LG αγνώστων λοιπόν στοιχείων που δεν μπορώ να βρω τώρα μιας και δεν έχω πρόσβαση αυτήν την στιγμή στο συγκεκριμένο PC, θα έχω από εβδομάδα). - Τροφοδοτικό άφησα τελευταίο, επειδή θα γίνει αλλαγή σύντομα, βασικά η αγορά του θα γίνει ταυτόχρονα με αυτήν του UPS. Οπότε αν παίζει σημαντικό ρόλο μπορώ να βάλω σε "αναμονή" το συγκεκριμένο τόπικ μέχρι να καταλήξω στο PSU. Αυτήν την στιγμή έχω πάνω ένα Corsair HX520W. Αν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο πρέπει να αναφέρω και παίζει ρόλο στην επιλογή του UPS πείτε μου να το αναφέρω. Η αγορά θα γίνει κατά 99% από VisionStudio, οπότε κοιτάμε εδώ: http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=26&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=1&showfoto=0 Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά, είναι να προλαβαίνω σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να σώσω όλα τα ανοιχτά αρχεία και να κλείνω "σωστά" το PC, δηλαδή κανά 5λεπτο ίσως ( ;; ). Αν υπάρχει κάποιο software που να το κάνει αυτόματα και σε περίπτωση που δεν είμαι μπροστά στο PC όταν γίνεται αυτό, ακόμα καλύτερα.. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καποιο APC/Eaton, οσο επιτρεπει το budget, που να σηκωνει το συστημα σου http://upsselector.eaton.com/Calculator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα