Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλοντας να δικαιολογήσω τα έσοδα μου από adsense 4 χιλιάδες περίπου τον μήνα, αποφάσισα να ζητήσω προσφορές από διάφορες σελίδες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Ίσως και ο ίδιος πάω να μείνω εκεί του χρόνου. Θα σας δείξω την προσφορά και αν κάποιος είναι σε παρόμοια κατάσταση να μου πει την γνώμη του.

Δεν θα ήθελα να βγούμε εκτός τοπίκ για θέματα όπως , "γιατί δεν πάς Κύπρο " κτλ.

Λοιπόν μου ζήτησαν περίπου 1500 ευρώ για όλο το πακέτο (σύσταση , τράπεζες , και γενικά όλο τον πρώτο χρόνο) και από κει και πέρα 900 ευρώ περίπου - κάθε νέο χρόνο - για λογιστική παρακολούθηση και υποβολή φορολογικής δήλωσης. Τι λέτε?

Δημοσ.

Θέλοντας να δικαιολογήσω τα έσοδα μου από adsense 4 χιλιάδες περίπου τον μήνα, αποφάσισα να ζητήσω προσφορές από διάφορες σελίδες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Ίσως και ο ίδιος πάω να μείνω εκεί του χρόνου. Θα σας δείξω την προσφορά και αν κάποιος είναι σε παρόμοια κατάσταση να μου πει την γνώμη του.

Δεν θα ήθελα να βγούμε εκτός τοπίκ για θέματα όπως , "γιατί δεν πάς Κύπρο " κτλ.

Λοιπόν μου ζήτησαν περίπου 1500 ευρώ για όλο το πακέτο (σύσταση , τράπεζες , και γενικά όλο τον πρώτο χρόνο) και από κει και πέρα 900 ευρώ περίπου - κάθε νέο χρόνο - για λογιστική παρακολούθηση και υποβολή φορολογικής δήλωσης. Τι λέτε?

Ρε φίλε πως τα κατάφερες και έχεις κέρδος 4000€ το μήνα?Γιατί εχω και γω 1 site και 2 χρόνια τώρα έχω μόνο 12€ κέρδος(ναι σε 2 χρόνια μόνο 12€) απο adsense .Πραγματικά πείτε κανένα tip ,είναι σπαστικό να τα κρατάτε μυστικά.please..

• Like 3
Δημοσ.

αν υποθέσουμε ότι ο φίλος δε τρολάρει (αμφιβάλλω αλλά οκ), ποιος ο λόγος να αποκαλύψει τον τρόπο;

εσύ δηλαδή θα έλεγες μυστικό του επαγγέλματος;

εδώ προσφορά σε ρούχα βρήκε ο άλλος και απέφευγε να μου πει από που τα πήρε. δε μιλάμε για εμπόριο αλλά για 1-2 ρουχαλάκια.

ανοίγει άλλος θέμα ρωτώντας που μπορεί να προμηθευτεί σε χοντρική προιόντα πληροφορικής για κατάστημα που θέλει να ανοίξει και η μόνη απάντηση που παίρνει είναι... δε πρόκειται να σου πει κανείς.

καλώς ή κακώς, μερικά πράγματα δε λέγονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν υποθέσουμε ότι ο φίλος δε τρολάρει (αμφιβάλλω αλλά οκ), ποιος ο λόγος να αποκαλύψει τον τρόπο;

εσύ δηλαδή θα έλεγες μυστικό του επαγγέλματος;

εδώ προσφορά σε ρούχα βρήκε ο άλλος και απέφευγε να μου πει από που τα πήρε. δε μιλάμε για εμπόριο αλλά για 1-2 ρουχαλάκια.

ανοίγει άλλος θέμα ρωτώντας που μπορεί να προμηθευτεί σε χοντρική προιόντα πληροφορικής για κατάστημα που θέλει να ανοίξει και η μόνη απάντηση που παίρνει είναι... δε πρόκειται να σου πει κανείς.

καλώς ή κακώς, μερικά πράγματα δε λέγονται

...

Επεξ/σία από Ιάσωνbitc
Δημοσ.

μπορεί να βρεις kai πιο φτηνά αλλά κάπου εκεί κυμαίνονται οι τιμές, 

ήταν θυμάμαι γύρω στα 400-500 ευρώ η σύσταση και 60+ το μήνα τα λογιστικά 
πριν από χρόνια τα νούμερα αυτά όμως και ήταν το φτηνότερο που είχα βρει τότε 

ποιος είπε επίσης ότι τα λεφτά αυτά προέρχονται από μια η και δύο σελίδες 
μπορεί βέβαια αλλά το πιο πιθανό να είναι άθροισμα από διάφορα , σελίδες και εφαρμογές 
  • Like 1
Δημοσ.

Yπάρχει καλύτερος τρόπος να μη κάνεις καθόλου εταιρία ούτε έξω. Ήδη στο insomnia υπάρχει ακριβώς η διαδικασία.

Μπορείς να δώσεις το link?

Δημοσ.

Mάλλον διαγράφηκε το θέμα γιατί θα υπήρχε θέμα φοροδιαφυγής με τους τρόπους που έγραφαν εκεί. Δεν το βρίσκω υπήρχε νομίζω πέρυσι.

Μπορεις να μου δώσεις με pm περισσότερες πληροφορίες? Για να μπορώ να ψάξω περισσότερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...