Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τον βλέπω τον τύπο τι σηκώνει και θέλω να ξεράσω. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι πόνο και εργατοώρες έχει ρίξει για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο.

Το μπράτσο του χαρακτηριστικά είναι όσο ο δικός μου τετρακέφαλος όταν λάμβανα μέρος στα πανελλήνια κωπηλασίας :P (και μεγαλύτερο ίσως)

Δημοσ.

εχω και γω ενα

post-51874-0-00180000-1512563915_thumb.jpg

αφου υπαρχει thread για ντουκια, πρωτεινες, ενεσεις κλπ, γιατι δε τα ποσταρεις εκει? η τουλαχιστον γραψε κατι, μια περιγραφη

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πείτε μου λίγο το λόγο ύπαρξης αυτού του topic... το ότι ποστάρετε "ξερά" videos μας λέει κάτι??? 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ τον βλέπω τον τύπο τι σηκώνει και θέλω να ξεράσω. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι πόνο και εργατοώρες έχει ρίξει για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο.

Το μπράτσο του χαρακτηριστικά είναι όσο ο δικός μου τετρακέφαλος όταν λάμβανα μέρος στα πανελλήνια κωπηλασίας :P (και μεγαλύτερο ίσως)

αντε και πλακωνεται και γινεται ντουκι για να σηκωσει τα 300 κιλα. τα ποδια ρε παιδια πως αντεχουν? δε θες καινουργια γονατα μετα?

Δημοσ.

το λέω στο πρώτο κείμενο

σκέφτηκα να καλύψουμε και το τμήμα της δύναμης στο φόρουμ

μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω βίντεο από τους αγώνες powerlifting

αντε και πλακωνεται και γινεται ντουκι για να σηκωσει τα 300 κιλα. τα ποδια ρε παιδια πως αντεχουν? δε θες καινουργια γονατα μετα?

ξέρεις,δεν είναι εξωπραγματικά τα κιλά που σηκώνει ο Κλοκοβ

δες εδώ το αλάνι που βγήκε πρώτος στην κατηγορία του,στους αγώνες τον Νοεμβριο

https://www.youtube.com/watch?v=e1oFYgbELrg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...