Vaim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στη όμορφη παρέα. Στη περίοδο του Black Friday έκανα μια παραγγελία για το ps4 pro μαζι με fifa18+cod wwii.Η παραγγελία έγινε dispatched στις 27 του μηνός.Εδώ και 4 μέρες η παραγγελία βάση του tracking number που μου έδωσαν έχει κολλήσει στο Μιλάνο.(εχω επιλέξει το φθηνό delivery).Έχει συμβεί πρόσφατα σε κανέναν απο εσάς;
lebentandras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στη όμορφη παρέα. Στη περίοδο του Black Friday έκανα μια παραγγελία για το ps4 pro μαζι με fifa18+cod wwii.Η παραγγελία έγινε dispatched στις 27 του μηνός.Εδώ και 4 μέρες η παραγγελία βάση του tracking number που μου έδωσαν έχει κολλήσει στο Μιλάνο.(εχω επιλέξει το φθηνό delivery).Έχει συμβεί πρόσφατα σε κανέναν απο εσάς; ακριβως το ίδιο και σε μένα φίλε..μετά την γερμανία πήγε μιλάνο από όπου και παραμένει από 01/12...δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα και λόγος ανησυχίας απλώς δεν έχει σκαναριστεί κάπου παρακάτω...ενδέχεται δηλαδή ακόμη και ελλάδα αλλά να μην υπήρχε ανανέωση..υπομονή λοιπόν
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αμα δεν ερθει στην ημερομηνια που λεει ανοιξε live chat με το αμαζον UK και ρωτα τους γιατι δεν εφτασε και τετοια... μετα ζητα refund το shipping. Οσες φορες καθυστερησε καποια παραγγελια μου παντα πηρα πισω τα μεταφορικα Καταλλα υπομονη
pier88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα στη όμορφη παρέα. Στη περίοδο του Black Friday έκανα μια παραγγελία για το ps4 pro μαζι με fifa18+cod wwii.Η παραγγελία έγινε dispatched στις 27 του μηνός.Εδώ και 4 μέρες η παραγγελία βάση του tracking number που μου έδωσαν έχει κολλήσει στο Μιλάνο.(εχω επιλέξει το φθηνό delivery).Έχει συμβεί πρόσφατα σε κανέναν απο εσάς;Κι εγώ πηρα στη BF το slim και μάλιστα θα ήταν διαθέσιμο από τις 27/11 κι ενώ εβαλα το πιό φτηνό ταχυδρομείο με estimated delivery στις 7/12,μου ήρθε με ups στις 2/12.
Vaim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι μέχρι τις 7 του μηνός που ειναι το estimated time δεν θα έχει έρθει. Δεν με πειράζει εννοείται,απλά δεν θέλω να χαθεί το προϊόν λόγω πχ κάποιου λάθους δικού τους(ups) και πάει στράφι η προσφορά και φυσικά το playstation.
geod30 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εμένα από τις 26,στις 5/12(εχθές) έγινε η αποστολή.ελπίζω τουλάχιστον να το χαρώ στις γιορτές
Vaim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μου στάλθηκε email οτι θα το παραλάβω απόψε. Για να δουμε..
zio10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αμα δεν ερθει στην ημερομηνια που λεει ανοιξε live chat με το αμαζον UK και ρωτα τους γιατι δεν εφτασε και τετοια... μετα ζητα refund το shipping. Οσες φορες καθυστερησε καποια παραγγελια μου παντα πηρα πισω τα μεταφορικα Καταλλα υπομονη Και να μη το ζητήσεις το κάνουν από μόνοι τους αν απλά τους πεις ότι άργησε το δέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα