burnin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα και παλι. Θα προβω συντομα σε αγορα νεας τηλεορασης. σχεδον εχω καταληξει σε μια 40αρα samsung. Ομως το απογευμα μου εσκασε η εξης φλασια. Με τα καμενα πιξελ τι γινεται? Εστω οτι την παιρνω καινουργια, και κατευθειαν βλεπω ενα καμμενο πιξελ. εκει τι κανουμε? το βαζω στον πωπο μου ή η σαμσουνγκ την αντικαθιστα? Οτι διαβασα στο ιντερνετ λεει πως η σαμσουνγκ δεν... ισχυει αυτο? παλια σε μια lg που ειχα κατευθειαν καμενο πιξελ, ηρθαν σπιτι και μου εφεραν κατευθειαν αλλη. προφανως και δεν εχω καμια ορεξη να σκασω 500 ευρω και να την πατησω. Υπαρχει καποια μαρκα που να αντικαθιστα την τηλεοραση αμα εχει καμμενα πιξελ με το που την παρεις? Αν και στα λεφτα που εχει η σαμσουνγκ που θελω, δε βλεπω κατι ανταξιο. οποτε, προτιμω να μου πειτε τι κανω αμα εχει καμμενο πιξελ. πχ μπορω να την παω πισω εντος βδομαδας χωρις να με ρωτησουν μα και μου? Δευτερη ερωτηση. Υπαρχει καποιο μεγαλο καταστημα (πχ κωτσοβολος) που να κανει price matching, αμα τους πεις πως το ιδιο μοντελο που εχουν εκεινοι 500, εσυ το βρισκεις στο ταδε μαγαζι, 470? σας ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα