Legolas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδες, απο περιεργια και μονο μιας και το εχω δει 500 φορες μπροστα μου σε διαφημίσεις. Ανοιξα λογαριασο στο etoro και δοκιμασα με το virtual να παιξω σε μετοχες. Αγοράζω 1000 ευρω σε bitcoin και πέρνω 0.1 btc. To bitcoin εχει 10000. Αν το bitcoin παει 11.000 εγω θα εχω 1100... Αν πουλήσω το 0.1bitcoin θα παρω 1100... Προμήθεια δεν κρατάει ? Γιατί απο οτι βλέπω οταν πουλάω παίρνω οτι τιμή έχει. Μιας και βλεπω οτι το btc συνεχεια ανεβαίνει (πλην κατι βουτες τρελες που κάνει) Αν παιξω 100 ευρώ. Καθε φορα που το btc ανεβαινει 5% εγω θα εχω 5 ευρω. Ποια ειναι η παγίδα ? Διοτι με αυτο το τροπο μπορει να βγαζεις ενα 5ευρακι την ημερα ευκολα (απο οτι εχω δει στο virtual ) Δηλαδη, παιζεις 100 ευρω, ανεβαινει το btc και τσιμπας 5 ευρω. Μετα περιμενεις να κανει μια βουτα και ξανα αγοράζεις κλπ κλπ. Δεδομένου οτι το trend του btc μονο ανεβαινει το τελευταιο χρονο (ποτε θα γινει το μπαμ να φουνταρουν ολοι δεν μας λενε) Ποια η γνωμη σας εσεις που ξερετε/
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Η παγίδα είναι παντα η ίδια ειτε παίζεις νομίσματα είτε μετοχές, δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Τα συμπέρασματα του 5% που βγαζεις είναι εκ των υστέρων, οποτε δεν έχουν αξια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα