Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Στο dropbox μου έχω ένα φάκελο με υποφακέλους και αρχεία που έχουν φτιαχτεί με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όταν πάω να ανοίξω τα αρχεία σε άλλο πισί με το ίδιο πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα να flagάρω το Read-only. Ο φάκελος αυτός έχει τετραγωνάκι στο κουτάκι του Read-only, το ξετικάρω, πατάω ΟΚ και μόλις κάνω δεξί κλικ και Properties, είναι πάλι ημι-τσεκαρισμένο το Read-only.

Θέμα με τα privileges δεν παίζει, ο χρήστης έχει ήδη full control, ενώ είμαι λογκαρισμένος με το ίδιο MS account που είχα φτιάξει τα αρχεία στο πρώτο πισί. Δοκίμασα επίσης να πάρω το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου (μήπως ήταν κόλλημα του dropbox), αλλά και εκεί το ίδιο γίνεται.

Καμιά ιδέα κανείς πριν πάρω ένα σφυρί και κομματιάσω το tower;

Windows 10 Pro 64bit είναι το OS.

Edit: Και κάτι ακόμα, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία ούτε μέσα στο dropbox, ούτε στο φάκελο που μετακίνησα από το dropbox. Τι μπορεί να παίζει με τα permissions που δεν το βρίσκω; Το read-only φάκελο τον διαχειρίζομαι κανονικά με το ίδιο πρόγραμμα από το πρώτο πισί. :/

Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις την κυριότητα από τον φάκελο και τα αρχεία του με το παρακάτω hack

https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/

Στο τέλος έχει έτοιμο το registry αρχείο αν δε θέλεις να κάνεις μόνος σου τις ρυθμίσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...