Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χθες το μεσημέρι στις 14:00 μου έστειλαν έμβασμα 85 ευρώ στον λογαριασμό μου της Εθνικής. Το παιδί δυστυχώς δε με ενημέρωσε από ποια τράπεζα έγινε η μεταφορά. Πόσες μέρες θα κάνει περίπου?

Δημοσ.

Τι τράπεζα είναι αυτή που στα έστειλε; Γαλλική;

Αν κρίνω από το όνομα ναι πρέπει να είναι γαλλική.

Μπορεί να φανούν και σήμερα

Για σήμερα χλωμό το κόβω γιατί πέρασε η ώρα.

Δημοσ.

αν πας τωρα λογικα θα φαινονται σαν υπολοιπο και αν και ποτε ειναι διαθεσιμα...

ο τυπος απο ΕΤΕ που ειναι σε καταστημα  ??? φιλος σου ειναι ??

εμενα ποτε δε με εχουν παρει τηλεφωνο για εισερχομενο εμβασμα

Δημοσ.

Τελικά μου έστειλε αποδεικτικό και η τράπεζα είναι η BCEE από το Λουξεμβούργο. Οπότε μάλλον αύριο θα εμφανιστούν :P 

αν πας τωρα λογικα θα φαινονται σαν υπολοιπο και αν και ποτε ειναι διαθεσιμα...

ο τυπος απο ΕΤΕ που ειναι σε καταστημα  ??? φιλος σου ειναι ??

εμενα ποτε δε με εχουν παρει τηλεφωνο για εισερχομενο εμβασμα

Τσεκάρω το ebanking που είναι το ίδιο πράμα με το ΑΤΜ.

Δημοσ.

Όπως τα λένε παραπάνω 2 ημέρες θέλει, απλά παίζει και η ώρα ρόλο γιατί εκτελούνται συγκεκριμένες ώρες οι μεταφορές μαζικά. Π.χ 12 μεσημέρι εκτελούνται σίγουρα παντού οπότε ότι στείλετε μέχρι εκείνη την ώρα φεύγει άμεσα...

• Moderators
Δημοσ.

2 εργασιμες ειναι για εμβασματα εσωτερικου , για εξωτερικου ειναι εως 5 εργασιμες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας...εμενα μου ειπαν οτι σημερα το πρωι θα εχουν μπει καποια χρηματα που περιμενω... πηγα πριν καμια ωρα κ δεν εχουν μπει ακομη...μπορει να μπουνε κ το απογευμα??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios-13 είπε

γεια σας...εμενα μου ειπαν οτι σημερα το πρωι θα εχουν μπει καποια χρηματα που περιμενω... πηγα πριν καμια ωρα κ δεν εχουν μπει ακομη...μπορει να μπουνε κ το απογευμα??

Πότε ακριβώς τα έστειλαν (μέρα και ώρα) και από ποια τράπεζα;

Δημοσ.

Εμενα απο εξωτερικο μπαινουν μεσα σε 2 εργασιμες παντως....Θεωρητικα ομως εχουν να κανουν και οι τραπεζες, ο χρονος δεν ειναι φιξ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...