Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Απο Αγγλία στέλνω στις 00:10 ωρα Αγγλίας και στην Eurobank είναι στις 16:00 ώρα Ελλάδας.Εργάσιμη μέρα φυσικά και όχι ΣΚ.
sipiak1992 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα,θελει να στειλει ο αδερφος μου ενα ποσο απο αγγλια στην εθνικη(δικος του λογαριασμος)... ξερει κανεις τι ποσο χρεωνει η εθνικη για εμβασματα εξωτερικου?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, sipiak1992 είπε καλησπερα,θελει να στειλει ο αδερφος μου ενα ποσο απο αγγλια στην εθνικη(δικος του λογαριασμος)... ξερει κανεις τι ποσο χρεωνει η εθνικη για εμβασματα εξωτερικου? Θα τον φάνε στην μετατροπη,ας ανοίξει μια transferwise που μπορεί να το κάνει και απο το site της χωρίς να περιμένει κάρτα ,να τα μετατρέψει σε € και μετά να τα μεταφερει στην Εθνική.Η αν έχει revolut πάλι μετατροπή και αποστολή.Για τα έξοδα η revolut δεν χρεώνει κάτι,η Εθνική το γράφει στο site της ,η transferwise πάλι χρεωνει κάτι .
greekparot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Έχω κάποια δολλάρια στην perfect money, η οποία μπορεί να μου τα στείλει με έμβασμα. Όταν φτάσουν στην Εθνική όπου και διατηρώ λογαριασμό τι χρέωση θα έχω εκτός των 3€ που χρεώνει η τράπεζα; Επίσης άλλη εναλλακτική μπορεί να μου τα κάνει η perfect money από $ σε € φυσικά πιστεύω με προμήθεια. Δεν ξέρω τι συμφέρει. H transferwise τι ακριβώς είναι; Με συμφέρει να ανοίξω κάποιον λογαριασμό ίσως εκεί;
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, greekparot είπε Έχω κάποια δολλάρια στην perfect money, η οποία μπορεί να μου τα στείλει με έμβασμα. Όταν φτάσουν στην Εθνική όπου και διατηρώ λογαριασμό τι χρέωση θα έχω εκτός των 3€ που χρεώνει η τράπεζα; Επίσης άλλη εναλλακτική μπορεί να μου τα κάνει η perfect money από $ σε € φυσικά πιστεύω με προμήθεια. Δεν ξέρω τι συμφέρει. H transferwise τι ακριβώς είναι; Με συμφέρει να ανοίξω κάποιον λογαριασμό ίσως εκεί; δεν έχεις κανένα λογαριασμό σε revolut, icard, vivid...? Να τα στείλεις εκεί χωρίς προμήθεια; Διότι η εθνική εκτός του ότι θα σου πάρει τα 3€ για το εισερχόμενο, όλο και καμια προμήθεια θα σου πετάξει για μετατροπή συναλλάγματος. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 H transferwise λέγεται wise πλέον https://wise.com/ Ανοιξε λογαριασμό εκεί και θα στα στείλουν εκεί.Απο εκεί τα μετατρέπεις σε € και τα στέλνεις σε ελληνικη τράπεζα .Εχει κάποια μικροέξοδα η wise. Περίμενε να δεις τι λένε και άλλοι που μπορεί να το έχουν κάνει. 1
greekparot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, Bitbit είπε δεν έχεις κανένα λογαριασμό σε revolut, icard, vivid...? Να τα στείλεις εκεί χωρίς προμήθεια; Διότι η εθνική εκτός του ότι θα σου πάρει τα 3€ για το εισερχόμενο, όλο και καμια προμήθεια θα σου πετάξει για μετατροπή συναλλάγματος. Είχα πολύ παλαιότερα στην leopay την οποία και δεν ξέρω καν αν λειτουργεί ή μετονομάστηκε σε icard.
Bitbit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, greekparot είπε Είχα πολύ παλαιότερα στην leopay την οποία και δεν ξέρω καν αν λειτουργεί ή μετονομάστηκε σε icard. εκεί είχα κι εγώ. τώρα άλλαξε σε icard και ζητάει επιβεβαίωση πάλι κι ας είχες λογαριασμό παλια. Αν δεν την έκανες πάει ο λογαριασμός σου. Εγώ δε την είχα κανει οπότε γραφτηκα ξανά στην icard. Αυτή θα ήταν μια λύση διότι μπορείς να έχεις και λογαριασμό σε $ σε αυτούς. Θα τα μετέφερες χωρίς καθόλου fee. Αλλά γενικά όποια από αυτές τις fintech και να έχεις θα γίνει η δουλειά σου με τις μικρότερες απώλειες. Είναι η καλύτερη λύση διότι οι ελληνικές τράπεζες θα σε δαγκώσουν στην ισοτιμία και πολύ πιθανό να σου χρεώσουν και κανένα τέλος μετατροπής όπως κάνουν στις κάρτες 1
greekparot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε εκεί είχα κι εγώ. τώρα άλλαξε σε icard και ζητάει επιβεβαίωση πάλι κι ας είχες λογαριασμό παλια. Αν δεν την έκανες πάει ο λογαριασμός σου. Εγώ δε την είχα κανει οπότε γραφτηκα ξανά στην icard. Αυτή θα ήταν μια λύση διότι μπορείς να έχεις και λογαριασμό σε $ σε αυτούς. Θα τα μετέφερες χωρίς καθόλου fee. Αλλά γενικά όποια από αυτές τις fintech και να έχεις θα γίνει η δουλειά σου με τις μικρότερες απώλειες. Είναι η καλύτερη λύση διότι οι ελληνικές τράπεζες θα σε δαγκώσουν στην ισοτιμία και πολύ πιθανό να σου χρεώσουν και κανένα τέλος μετατροπής όπως κάνουν στις κάρτες Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατέβασα την εφαρμογή και βρήκε τον αριθμό του τηλεφώνου μου αλλά ζητά επιβεβαίωση πάλι (αυτό που είπες κ εσύ γιατί δεν είχα κάνει τότε) διότι τότε είχα και Iban + κάρτα αλλά τώρα δεν ισχύουν. Όποιος γνωρίζει ας μου πει τι είναι πιο safe η wise ή icard;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα