eaglos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω θέματα με την εγκατάσταση του καλοριφέρ, δεν λειτουργεί σωστά, δεν θερμένονται πλήρως τα σώματα κλπ. Ψάχνω υδραυλικό που να α- σχολείται και να γνωρίζει το άθλημα, να έρθει να κάνει μια διάγνωση για να δούμε αν φταίει ο αυτόματος πλήρωσης ή αν είναι κάτι άλλο στα σώ- ματα κλπ. Αθήνα, Βύρωνα είναι η εγκατάσταση. Αν έχετε κάποιον που σας έχει κάνει δου- λειά και τον εμπιστεύεστε, στείλτε μου ένα πμ με τα στοιχεία του. Ευχαριστώ.
eaglos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και ευχαριστώ. Μήπως εννοείς τον stelios18120; (δεν υπάρχει 18210) 3
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα λέει eaglos Θα τα πούμε pm θα σ πω τι παίζει. Ο υδραυλικος-τεχνικος ανακαινίσεων του φόρουμ έχω γίνει πια 5
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πρόβλημα τέλος Ελπίζω να έμεινες ικανοποιημένος φίλε ts 3
eaglos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Για να ήμαστε ακριβείς, το πρόβλημα παραμένει αλλά έγινε η διάγνωση. Τώρα είμαι στη διαδικασία να βρω το ανταλλακτικό, να εγκατασταθεί και να δούμε το αποτέλεσμα. Ψάχνω να αντικαταστήσω κυκλοφορητή Grundfos 25-60 130 και μέχρι τώρα έχω πάρει τιμές 170-180 Ευρώ σε Grundofos και 140 Ευρώ σε wilo. Αυριο θα ρωτήσω και στο μαγαζί που μου πρότεινε ο υδραυλικός τους stelios18120 και βλέπουμε. Ο μάστορας ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας και απ' ότι βλέπω θα του ζητήσω να μου κάνει αυτός την εγκατάσταση αν μπορεί καθώς ο καυ- στηρατζής μου ήταν κάπως μαγκωμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα