Προς το περιεχόμενο

Icloud Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να κανω επεκταση στο icloud storage μου στα 50GB.Βαζω τα στοιχεια του paypal μου ολοσωστα,παταω continue και απλα δεν κανει τιποτα.Ουτε error βγαζει ουτε τιποτα απλα δεν κανει τιποτα και δεν τα περναει παραμενει στην φορμα.Το χω δοκιμασει και απο iphone,και απο πισι.Τι φταιει?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος πως δεχεται paypal για συνδρομες (κι οχι μεμονωμενες αγορες);

Το ιδιο πχ συμβαινει με τις gift cards, δεν τις δεχεται σε συνδρομες το app store (ουτε το icloud απο οσο γνωριζω)

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο πχ συμβαινει με τις gift cards, δεν τις δεχεται σε συνδρομες το app store (ουτε το icloud απο οσο γνωριζω)

Γενικά θέλω να βαλω payment method απο εκει το κανω και μου εχει επιλογη να βαλω τον λογαριασμο paypal.

Τωρα μου τα βγαζει και γαλλικα?

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων hardcore ημερών των capital controls ανανέωνα τις συνδρομές μου στην apple με gift cards.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγβ το έχω έχω και 2 χρόνια ακριβώς αυτό. Με την κάρτα τραπεζης μου. 0,99 ευρώ κάθε 20 του μηνός τραβάει. Στέλνει email απόδειξη όταν τα τραβήξει. Αυτό το μήνα έστειλε μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη κάρτα μου (έληξε) και έβαλα άλλη. Όλα κομπλέ. Με PayPal αποκλείεται να γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...