gp13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην κοινοτητα.Εχω κανει περιπου 200 αγορες απο το συγκεκριμενο site σε διαρκεια 2 χρονων και απο αυτες περιπου καμια 20αρια δεν ηρθαν ποτε ή ηρθαν ελαττωματικες ή αργησαν υπερβολικα οποτε ανοιξα request.Η ερωτηση μου ειναι,μπορει το ebay να με banαρει για παντα αν ξεπερασω καποιο οριο σε αυτα τα request?Το λεω γιατι τα περισσοτερα απο αυτα εχουν γινει το τελευταιο 2μηνο μαζεμενα οποτε μπορει να θεωρηθει οτι ειναι ψευτικα και το κανω απλα για να γλιτωσω χρηματα.Να σημειωσω οτι το feedback μου ως αγοραστης ειναι στο 100% και παντα αφηνω θετικο feedback οταν φτανει το αντικειμενο στο σπιτι μου
Sheogorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον κάνεις κάτι λάθος όταν αγοράζεις. Μην πρίζεις την PP ότι δεν σου ήρθε η 1080ti με 50 $ που βρήκες, γιατί απο ένα σημείο και μετά χάνουν χρήματα και δεν θα σε καλύπτουν.
ObeyWario! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Οι αγοραστές έχουν πάντα 100% feedback Έχω τις ίδιες αγορές πάνω κάτω και μόνο μία φορά δεν παρέλαβα οπότε η κάτι κάνεις λάθος η υπάρχει τρομερή καθυστέρηση στο τελωνείο
gp13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον κάνεις κάτι λάθος όταν αγοράζεις. Μην πρίζεις την PP ότι δεν σου ήρθε η 1080ti με 50 $ που βρήκες, γιατί απο ένα σημείο και μετά χάνουν χρήματα και δεν θα σε καλύπτουν. Παντα κοιταω ο πωλητης να εχει θετικο feedback πρωτου αγορασω το οτιδηποτε,το ψαχνω πολυ,δεν αγοραζω απο τον οποιονδηποτε.Και σιγουρα δεν αγοραζω αντικειμενα σαν την 1080ti που αναφερες σε τετοια τιμη,ξερω τι παιζει εκει μεσα.Απλα ειναι καποιες φορες που μπορει να τυχει να ερθει κατι ελαττωματικο ή να μην ερθει και ποτε λογω διαφορων παραγοντων. Οι αγοραστές έχουν πάντα 100% feedback Έχω τις ίδιες αγορές πάνω κάτω και μόνο μία φορά δεν παρέλαβα οπότε η κάτι κάνεις λάθος η υπάρχει τρομερή καθυστέρηση στο τελωνείο Να μην παραλαβω αντικειμενο ποτε μου εχει τυχει μονο μια ή δυο φορες,συνηθως απλα καθυστερουν παρα πολυ.
coolerman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλό είναι να μιλάς πρώτα με τον πωλητή για οτιδήποτε πρόβλημα,ΑΝ ανοίγεις συνέχεια case κλπ,θα σε "Bannαρει" το Paypal( σε προειδοποιει με Email) 1
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Να μην σκεφτουμε οτι θες να το κανεις συστημα για να περνεις τις μικρο χαζομαρες τσαμπα, ετσι;
webparts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειμαστε παντως μακρια απο το να μας banaroun οι χρηστες του ebay γενικοτερα. Εχω δει πολλες φορες σε International seller την Ελλαδιτσα σε λιστα εξαιρεσης,διπλα σε τριτοκοσμικες χωρες. Ειτε επειδη ειναι μπουρδελο το τελωνειο μας,ειτε επειδη παιζουν πολλοι πονηροπουλοι Ελληναρες που βγαζουν 1 στα 10 προιοντα οτι δεν ηρθε για να τσιμπησον το refund,θα φτασουμε να ειμαστε σε μαυρη λιστα.. Χθες πηρα refund για ενα psone που πιθανοτατα ειναι κολλημενο στο τελωνειο 2 μηνες. Ο πωλητης ομως αμα του τυχει 1-2 να μην παραλαβει καποιος απο Ελλαδα θα ριξει μαυρο και δε θα εχει και αδικο. 2
arma1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Να μην σκεφτουμε οτι θες να το κανεις συστημα για να περνεις τις μικρο χαζομαρες τσαμπα, ετσι; Δεν ειναι ο μονος φιλε και δεν νομιζω να το κανει επιτηδες, περιμενω και εγω προιοντα τα οποια εχουν καθυστερησει πολυ ,παραλαμβανω αγορες τις οποιες εχω κανει πριν 25 μερες και δεν εχω παραλαβει ακομη αγορες οι οποιες εχουν γινει πανω απο δυο μηνες ,τι να πω ,τωρα τελευταια γινετε χαμος 1
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μια απο τα ιδια και εγω εδω, περιμενω πραγματα που τα εχω ξεχασει... αστα... τι να κανω δεν ξερω. Και οι Κινεζοι καλα λαμογια ειναι, εαν περασει η διορια για αξιολογηση σε γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι. Πιο πριν ολο γλυκες, "please patience your good is on its way" 2
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ποσο ειναι η διορια για αξιολογηση; εγω τι να τον κανω εναν που περασε το διμηνο και ζητησα refund και μου αρχισε τα μα και μου περιμενε και κανε; πρωτη φορα μου συνεβη, ολοι οι υπολοιποι εδωσαν κανονικα και οτι ηρθε το πληρωσα εννοειται
arma1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ποσο ειναι η διορια για αξιολογηση; εγω τι να τον κανω εναν που περασε το διμηνο και ζητησα refund και μου αρχισε τα μα και μου περιμενε και κανε; πρωτη φορα μου συνεβη, ολοι οι υπολοιποι εδωσαν κανονικα και οτι ηρθε το πληρωσα εννοειται μη περιμενεις αλλο ,ετσι περιμενα και εγω και δεν προλαβω να δωσω αξιολοξηγη
patrickdrd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 το ξέρω, αυτό του είπα πέρασε το δίμηνο άρα τι κάνω; case στο eBay;
arma1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 το ξέρω, αυτό του είπα πέρασε το δίμηνο άρα τι κάνω; case στο eBay; Ναι ,ξεκινα
webparts Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ,ξεκινα Δε μπορεις να κανεις case,εχει περασει ο καιρος που μπορεις να αξιωσεις το οτιδηποτε. edit Διαβαζω διαφορα,εγω ηξερα για 2 μηνες,το paypal "λενε" οτι σου δινει 3 μηνες,αλλα αμφιβαλλω.
arma1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δε μπορεις να κανεις case,εχει περασει ο καιρος που μπορεις να αξιωσεις το οτιδηποτε. edit Διαβαζω διαφορα,εγω ηξερα για 2 μηνες,το paypal "λενε" οτι σου δινει 3 μηνες,αλλα αμφιβαλλω. αφου το εκανα εγω χτες ,πως δεν γινετε; 70 μερες περιπου εχουν περασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα