Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δε μπορεις να κανεις case,εχει περασει ο καιρος που μπορεις να αξιωσεις το οτιδηποτε. edit Διαβαζω διαφορα,εγω ηξερα για 2 μηνες,το paypal "λενε" οτι σου δινει 3 μηνες,αλλα αμφιβαλλω. Dispute στο paypal εχεις 6 μηνες και δουλευει κανονικοτατα 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 τελικα εχει περασει ενας μηνας στην περιπτωση μου, αλλα η παραγγελια εχει βγει εκτος deadline που ειχε δωσει ο τυπος και πρωτη φορα τετοια μανουρα για ενα refund 3 ευρω!!! απιστευτος μλκας ο τυπος, αν/οταν ερθει θα φαει μια αρνητικη που θα ειναι ολη δικη του, καλα δεν τα σκεφτονται ολα αυτα; τοσο μλκες; λες και δεν μπορω να επικοινωνησω με το ebay και να τον κηνυγησει...
gp13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το να μπεις στη διαδικασια να ανοιξεις ενα case για να γλιτωσεις καποια χαζοπραγματακια που κανουν κατω απο 1ε δεν αξιζει τον κοπο.Επειδη και εγω πουλαω και ξερω απο τετοιες κομπινες,δε μπαινω στη διαδικασια να ανοιξω case αν δεν υπαρχει πραγματικα θεμα.Επισης συμφωνω στο οτι πολλες φορες τα πραγματα κολλανε στο τελωνειο για μηνες αλλα τι να κανεις εκει;Εγω παντα βλεπω το deadline και αφηνω περιθωριο και αλλες 2 βδομαδες παντα,μετα επικοινωνω πρωτα με τον πωλητη και αν δε τα βρω μαζι του τοτε ανοιγω το case.
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οκ παω πασο μη με φατε. το θεμα ειναι να μην πεις την λαθος πληροφορια... φιλικα παντα
Blacktan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Να μην σκεφτουμε οτι θες να το κανεις συστημα για να περνεις τις μικρο χαζομαρες τσαμπα, ετσι; Γιατι να μην το σκεφτουμε ? Με τετοιο προβληματισμο που εχει ο ts ειναι προφανες ... Επισης συμφωνω στο οτι πολλες φορες τα πραγματα κολλανε στο τελωνειο για μηνες αλλα τι να κανεις εκει; Θες απαντηση εδω ?
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 τελικα εχει περασει ενας μηνας στην περιπτωση μου, αλλα η παραγγελια εχει βγει εκτος deadline που ειχε δωσει ο τυπος και πρωτη φορα τετοια μανουρα για ενα refund 3 ευρω!!! απιστευτος μλκας ο τυπος, αν/οταν ερθει θα φαει μια αρνητικη που θα ειναι ολη δικη του, καλα δεν τα σκεφτονται ολα αυτα; τοσο μλκες; λες και δεν μπορω να επικοινωνησω με το ebay και να τον κηνυγησει... οκ, μεσολαβησε το ebay και το πηρα το refund, ερωτηση: ποιος με πληρωσε; το ebay ή ο πωλητης;
gamer73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειμαστε παντως μακρια απο το να μας banaroun οι χρηστες του ebay γενικοτερα. Εχω δει πολλες φορες σε International seller την Ελλαδιτσα σε λιστα εξαιρεσης,διπλα σε τριτοκοσμικες χωρες. Ειτε επειδη ειναι μπουρδελο το τελωνειο μας,ειτε επειδη παιζουν πολλοι πονηροπουλοι Ελληναρες που βγαζουν 1 στα 10 προιοντα οτι δεν ηρθε για να τσιμπησον το refund,θα φτασουμε να ειμαστε σε μαυρη λιστα.. Χθες πηρα refund για ενα psone που πιθανοτατα ειναι κολλημενο στο τελωνειο 2 μηνες. Ο πωλητης ομως αμα του τυχει 1-2 να μην παραλαβει καποιος απο Ελλαδα θα ριξει μαυρο και δε θα εχει και αδικο. σιγουρα θα σου ερθει το ps1 και σιγουρα θα κανεις την παλαβη και δεν θα επιστρεψεις τα λεφτα του πωλητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα